National

Blaga: Trebuie sa ne prinda alegerile din 2016 la guvernare. PSD nu stie sa conduca

Publicat: 30 aug. 2015
1

Papusarul sef PNL Vasile Blaga a declarat ca liberalii trebuie sa fie la putere in 2016 si sa organizeze ei alegerile.

Citeste si Cum il introduce Vasile Blaga pe Emil Boc in conducerea noului PNL. Urmeaza Basescu?

”Trebuie sa ne prinda alegerile la guvernare. Niciodata nu a organizat alegerile PNL‘. (…) PSD nu stie sa conduca decat daca se comporta cu tara ca propria avere. Cum e posibil sa stea Ponta in fruntea Guvernului? Nu am nimic cu cetateanul Ponta, am cu premierul. Eu nu spun ca e vinovat sau nu, dar rau Romaniei face. Obligatia e sa il scoatem repede de la guvernare ca prapadeste tara asta. Sa mearga unde vrea el. Va trebui sa ii facem sa plece cat mai repede, dar sa ne gandim si sa aducem oameni tari, care sa nu invete sa fie ministri cu calificare la locul de munca”, a declarat Vasile Blaga.

Citeste si Cristoiu: Masurile de austeritate ale Guvernului PDL, bani pentru despagubirile mafiote de la

El a facut aceste declaratii la intalnirea de la Suceava cu membri si simpatizanti ai partidului din judet. Cu aceasta ocazie, Blaga a mai sustinut ca in guvernul liberal se vor regasi ministri si secretari de stat de la Suceava si ca aici trebuie recastigate Primaria si Consiliul Judetean in 2016.

Citeste si Motivarea instantei: Evaziunea facuta de ginerele lui Vasile Blaga, o probleme de securitate nationala

”Trebuie sa recastigam tot in Suceava, asta insemnand presedintia Consiliului Judetean Suceava si Primaria, cu barbati adevarati care nu mint si nu tradeaza. (…) Am aici prieteni vechi la Suceava. Pe Flutur, Balan si pe fostul senator Onofrei. Am atata incredere in capacitatea lor si nu intamplator l-am propus pe Flutur secretar general al PNL”, a sustinut liderul liberal.

Citeste si Vesnicul premier PNL in asteptare, Catalin Predoiu, isi arata adevarata gandire liberala. „Maririle de salarii deschid cutia Pandorei”

Adauga un comentariu