Actualitate

BLASFEMIE: Iisus Hristos, folosit in campania electorala anti PSD – VIDEO

Publicat: 02 mai 2019
1

Pe Youtube, la categoria noutati virale, a aparut un videoclip de un minut si 24 de secunde intitulat: „Iisus Hristos mesaj pentru romani – Iesiti la vot pe 26 mai!”. Clipul a fost incarcat in urma cu doua zile si este lansat impotriva PSD. Campania electorala pentru alegerile europarlamentare din 26 mai a inceput si se va incheia in 25 mai, la ora 7.00. In cursa electorala sunt inscrisi trei candidati independenti si 13 partide si aliante.

Liviu Dragnea, raspuns pentru Klaus Iohannis: "Referendumul este modul in care presedintele Klaus Iohannis a ales sa intra in campania pentru europarlamentare"

Salutare, romani! Sunt Eu, Domnul si Mantuitorul vostru, Iisus Hristos. Acum ca Pastele a trecut si ati sarbatorit Invierea Mea, am un mesaj special doar pentru voi! Daca vreti o tara mai buna, cu un sistem de invatamant mai bun, spitale mai curate, drumuri mai bune, o economie mai puternica si mai putina coruptie…Nu va rugati la mine pentru asta! Eu nu va pot salva! Doar voi va puteti salva tara! Iesiti la vot! Pe 26 mai! Aceasta este sansa voastra. Tineti minte: nu toti politicienii sunt corupti. Lupta nu e pierduta! Inca puteti castiga! Aveti credinta! Votati pentru viitorul copiilor vostri. 26 mai #muiepsd”, este mesajul transmis pe canalul Youtube.

Comentarii
  • S-au apucat Chirila si Vizante de regie ? Sau o fi Morosanu, zis si Ceausescu, deghizat, intr-un rol pe care il astepta de o viata ? Orice ar fi e o gluma proasta, chiar foarte proasta, facuta de unii ceva mai destepti si mai perfizi decat liberalii. Aici miroase a USR, a MISA, a baut urina de la parteneri, a lipsa de credinta, a neomarxism. E un gest inutil care nu le va aduce mai multi votanti decat au in prezent. E un gest de teribilism asemanator gestului copiilor nefericiti care isi fac selfie de pe vagoane.

  • dar biserica undei? daca ar fi fost biserica ca ISIS,nu-stiu daca acu mai exista vreun sediu de partid,hristosul mamei voastre de biserica,la o chestie din asta,macar vreo 20 de sedii de partide bombardate

Adauga un comentariu