National

BLAT la alegerile pentru Cotroceni. Liderii politici au facut pactul cu Ponta

Publicat: 04 aug. 2014
1
Alegerile prezidentiale din aceasta toamna se prefigureaza sub „zodia blatului„, mai precis liderii din dreapta scenei politice par sa se fi inteles cu Victor Ponta pentru ca acesta sa ajunga in toamna la Cotroceni. Acesta este scenariul halucinant, dezbatut de Rares Bogdan. Potrivit acestuia, dupa 10 ani de domnie a lui Traian Basescu, „care a esuat lamentabil si a realizat doar 20% din ce a promis”, nu vedem o batalie reala impotriva lui Victor Ponta pentru alegerile prezidentiale din toamna.
„Am senzatia unui mare blat general intre dreapta si stanga legat de alegerile prezidentiale. Mi-e teama ca Blaga si Iohannis sunt intelesi ca in realitate Victor Ponta sa ajunga presedinte si Blaga sau Iohannis sa fie premier. Cum se explica faptul ca, dupa ce s-au hotarat sa vada care dintre ei sa plece in campanie electorala si sa convinga dreapta romaneasca sa le dea votul pentru Cotroceni, totul s-a stins? „, a declarat realizatorul Lavinia Sandru. 
„Nu exista o dezbatere reala despre proiectul Romaniei, cum va fi Romania in urmatorii 10 ani. Nu avem niciun lider care macar sa promita ca se schimba ceva in Romania. De doua luni de zile, Klaus Iohannis pare schimbat si nu m-a convins ca e pregatit sa fie presedinte si sa lupte cu Victor Ponta”, spune Rares Bogdan. Peter Imre este de parere ca Romania se afla, in premiera, in prima linie a istoriei si ca ar trebui sa fructifice aceasta mare oportunitate unica de a fi in linia intai a apararii NATO.
„Putem face orice acum, Este momentul istoric unic in care putem sa ne urcam intr-un tren care poate sa ne civilizeze si sa ne faca sa avem un sistem, lucru pe care nu-l reusim singuri. Tot ce se va intampla in urmatorii ani in Romania si pentru Romania va fi in contact cu strainatatea, deci va trebui ca viitorul presedinte sa aiba o formatie diplomatica, sa poata gestiona aceste relatii externe. E pacat ca tara sa fie lasata pe mana politicienilor. Aduceti tehnocrati, care sa conduca tara 2 ani, sa o repuna pe sina. Este un moment extrem de favorabil care nu trebuie ratat”, a explicat Imre, potrivit realitatea.net.
Adauga un comentariu