Celebritati

Blonda lui Bote in razboi cu … ‘Libertatea’

Publicat: 07 mai 2010

Bianca Dragusanu a avut o iesire nervoasa la adresa ziarului Libertatea si a declarat ca nu se lasa pana cand nu distruge acest ziar.

Ziarul Libertatea a prezentat joi un material care arata faptul ca poze cu Bianca Dragusanu au aparut pe un site de dame de companie din Italia.

Jurnalistii au reusit sa vorbeasca cu prostituata care detine pagina respectiva, aceasta spunand ca ea este cea din poze.

Modul in care jurnalistii de la Libertatea au ilustrat aceste declaratii a scos-o din sarite pe Bianca Dragusanu .

Fosta iubita si mai nou actuala, cel mai probabil viitoarea fosta din nou, Bianca lui Bote a declarat la Antena 1 ca ii va da in judecata pe cei de la Libertatea, indiferent de costurile acestui proces, ea fiind dispusa chiar sa-si vanda masina si casa.

‘Mi-au facut parintii sa sufere. Mama se simte foarte rau. Maine la prima ora imi iau un avocat si ma duc cu ei in instanta. M-am saturat, nu mai pot! Mi-ati ranit mama care oricum este intr-o stare foarte grava. Sa va fie rusine ca imi chinuiti parintii si familia! 10 avocati imi iau daca trebuie sa-i distrug. Nu conteaza cat costa…
Familia mea e mai importanta decat ce fac ei cu viata mea. Imi vand masina si casa daca e nevoie… Daca nu va distrug eu atunci nu va distruge nimeni’, a tunat Bianca Dragusanu in direct la emisiunea Un show pacatos.loading...

Adauga un comentariu