Calatorii

Blue Air introduce două zboruri zilnice între Bucureşti şi Londra Heathrow din 31 martie. Preţurile biletelor încep de la 29,99 Euro

Publicat: 16 feb. 2021
avion blue air care decoleaza
Operatorul aerian Blue Air a anunţat că introduce două zboruri zilnice între Bucureşti şi Londra Heathrow începând cu 31 martie

Operatorul aerian Blue Air a anunţat că introduce două zboruri zilnice între Bucureşti şi Londra Heathrow începând cu 31 martie. Preţurile biletelor încep de la 29,99 Euro/ segment, cu taxe incluse. Blue Air a lansat ruta Bucureşti – Londra Heathrow Terminal 2 anul trecut, pe 1 decembrie 2020.

Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportaţi, cu un model de business Ultra – Low – Cost (ULC) şi cu abordare centrată pe nevoile pasagerilor

Blue Air introduce două zboruri zilnice între Bucureşti şi Londra Heathrow

Tranportatorul aerian Blue Air a anunţat luni prin intermediul unui comunicat că va creşte frecvenţa zborurilor operate între Bucureşti Otopeni şi Londra Heathrow T2 la două pe zi, devenind astfel cel mai mare transportator de pe această rută.

Preţurile biletelor încep de la 29,99 Euro/ segment, cu tot cu taxe. Toate rezervările includ o schimbare gratuită a datelor de călătorie.

Blue Air a lansat ruta Bucureşti – Londra Heathrow Terminal 2 pe 01 decembrie 2020 şi, pentru a răspunde cererii în creştere, va introduce două zboruri zilnice, oferind conexiuni convenabile, atât dimineaţa cât şi seara, între cele două oraşe.

„Suntem foarte încântaţi de performanţă rutei Londra Heathrow T2 – Bucureşti şi, cel mai important, am primit un feedback foarte pozitiv de la clienţii noştri, care pot acum să beneficieze de primul serviciu cu tarife ultra-low-cost şi cu conexiuni rapide până în inima Londrei. Blue Air se angajează să devină opţiunea preferată de transport aerian pe ruta Londra-Bucuresti şi suntem bucuroşi că, începând cu Orarul de Vară 2021, să putem mări frecventa zborurilor la două pe zi. Blue Air devine astfel cel mai mare transportator aerian care operează între Bucureşti şi Londra Heathrow, cel mai important aeroport din Marea Britanie şi unul dintre cele mai bine conectate hub-uri din Europa şi din lume”, spune Krassimir Tanev, Director Comercial Blue Air.

Blue Air reia şi zborurile de la Cluj Napoca

Operatorul low cost Blue Air a anunţat introducerea, din martie 2021, a 13 rute noi care vor conecta Clujul cu destinaţii cheie din Europa. Compania aeriană a revenit pe Aeroportul Internaţional Avram Iancu după o perioadă în care efectua de aici doar zboruri la cerere.

Acest anunţ că Blue Air va relua zborurile internaţionale de la Cluj Napoca este unul foarte bun pentru cei din Vestul ţării, mai ales că destinaţiile sunt unele dintre cele mai căutate de către pasagerii romani.

„Noile destinaţii care vor fi operate de la Cluj sunt: Amsterdam, Barcelona, Bruxelles, Dublin, Hamburg, Koln, Larnaca, Londra, Madrid, Milano, Paris, Roma şi Stuttgart. În cadrul strategiei de poziţionare ca prima opţiune de transport aerian low-cost pentru romani, Blue Air mizează pe extinderea reţelei de rute directe şi de conexiune şi pe adaptarea rapidă la cererea şi profilul pieţelor locale”.

Despre Blue Air

Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportaţi, cu un model de business Ultra – Low – Cost (ULC) şi cu abordare centrată pe nevoile pasagerilor. Compania operează avioane tip Boeing 737. În cei 15 ani de activitate, Blue Air a transportat peste 30 de milioane de pasageri şi a zburat peste 340 milioane de kilometri. Compania este certificata IATĂ Operaţional Safety Audit (IOSA) de către Internaţional Air Transport Association (IATA) pentru standarde excepţionale de operare şi este membră cu drepturi depline IATA.

Comentarii
Adauga un comentariu