Calatorii

Blue Air introduce noi zboruri din România

Publicat: 17 sept. 2020
Blue Air introduce noi zboruri
Blue Air introduce noi zboruri către şapte destinaţii de călătorie favorite ale romanilor pentru petrecerea sărbătorilor de iarnă

Veste bună pentru cei care au în plan o vacanţă în pragul sărbătorilor de iarnă. Blue Air introduce noi zboruri din România către şapte destinaţii de călătorie favorite ale romanilor pentru petrecerea sărbătorilor de iarnă.

În intervalul 18 decembrie 2020 – 10 ianuarie 2021, Blue Air introduce un număr de 49 de zboruri noi săptămânal către şapte destinaţii de călătorie favorite ale romanilor pentru petrecerea sărbătorilor de iarnă.

Blue Air introduce noi zboruri din România

Blue Air anticipează o creştere semnificativă a apetitului de zbor al pasagerilor săi pe perioada sărbătorilor de iarnă şi vine în întâmpinarea aşteptărilor acestora, introducând şapte rute internaţionale noi de pe aeroportul din Bucureşti.

Cele şapte noi destinaţii – Barcelona, Birmingham, Bologna, Glasgow, Madrid, Roma şi Viena – vor fi operate în mod temporar în cadrul Orarului de Iarnă 2020-21 şi vor fi introduse în programul regulat de zbor în cadrul Orarului de Vară Blue Air 2021.

Zborurile noi operate în perioada 18 Decembrie 2020 -10 ianuarie 2021 (cu excepţia zilelor de 25 decembrie şi 1 ianuarie) sunt:

BUCUREŞTI – ROMA (Fiumicino): 9 zboruri/ săptămână
BUCUREŞTI – GLASGOW: 7 zboruri/ săptămână
BUCUREŞTI – MADRID: 5 zboruri/ săptămână
BUCUREŞTI – BOLOGNA: 7 zboruri/ săptămână
BUCUREŞTI – VIENA: 7 zboruri/ săptămână
BUCUREŞTI – BIRMINGHAM: 7 zboruri/ săptămână
BUCUREŞTI – BARCELONA: 7 zboruri/ săptămână

Blu Air, cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportaţi

Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportaţi, cu un model de business bazat pe Low Cost – Low Complexity.

Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportaţi, cu un model de business bazat pe reducerea complexităţii, respectiv Low Cost – Low Complexity şi cu abordare centrată pe nevoile pasagerilor.

Cu o echipă formată din peste 1.000 de profesionişti, pasionaţi de aviaţie, Blue Air are un istoric impecabil în siguranţă zborului. Compania operează avioane tip Boeing 737. În cei 15 ani de activitate, Blue Air a transportat peste 30 de milioane de pasageri şi a zburat peste 340 milioane de kilometri.

Compania este certificata IATĂ Operaţional Safety Audit (IOSA) de către Internaţional Air Transport Association (IATĂ) pentru standarde excepţionale de operare şi este membră cu drepturi depline IATĂ.

Compania aeriană Blue Air, dată în judecată de un copil din Iaşi pentru daune morale

Compania Blue Air a fost dată în judecată de un copil pentru daune morale! Scandalul a pornit de la întârzierea unui zbor dus-întors în Finlanda! Însă judecătorii ieşeni au respins acţiunea în pretenţii formulată împotriva companiei aeriene

Compania aeriană Blue Air, dată în judecată de un copil, la Iaşi, pentru daune morale! Scandalul a pornit de la întârzierea unui zbor dus-întors în Finlanda! Totuşi, recent, judecătorii din cadrul Curţii de Apel Iaşi au respins recursul formulat în acest caz.

„Instanţă admite excepţia nulităţii recursului. Constată nul recursul formulat de reclamanţii SC Ario SRL, Mona Gabriela A., în nume propriu şi în calitate de reprezentant legal al minorului Luca A. împotriva deciziei civile din 12 aprilie 2019, pronunţată de Tribunalul Iaşi. Definitivă”, au precizat magistraţii ieşeni.

Citiţi mai multe despre copilul care a dat în judecată BLUE AIR AICI

Adauga un comentariu