Calatorii

Blue Air introduce patru noi zboruri pentru vara 2021 către destinaţii de vacanţă frecventate de turiştii romani

Publicat: 05 oct. 2020
avion Blue Air pe aeroport
Blue Air introduce patru noi zboruri din Romania catre destinatii din Grecia si Italia. Zborurile sunt pentru cei care vor sa mearga in vacanta vara viitoare

Veste foarte bună pentru turiştii romani. Blue Air introduce patru noi zboruri pentru vara 2021 către Italia şi Grecia, în destinaţii de vacanţă foarte populare printre turişti. Astfel romanii vor beneficia de patru noi zboruri directe din Bucureşti către aceste locuri de vis. Frecvenţa zborurilor va fi de două ori pe săptămână, în perioada 15 mai – 12 octombrie 2021.

Blue Air a introdus zboruri directe din Bucureşti către Heraklion (Grecia), Zakynthos (Grecia), Rhodos (Grecia) şi Olbia (Italia) în programul de vară 2021. Zborurile sunt deja disponibile pentru rezervare pe site-ul flyblueair.com, iar preţurile încep de la 49 de euro / segment, informează transportatorul aerian prin intermediul unui comunicat.

Blue Air introduce patru noi zboruri către destinaţii din Grecia şi Italia

Blue Air introduce astfel în Orarul de Vară 2021 noi destinaţii de vacanţă, incluzând în programul de zbor patru dintre cele mai populare insule mediteraneene: Creta, Zakynthos, Rodos şi Sardinia.

Pasagerii Blue Air îşi pot plănui vacanţă, alegând unul dintre cele 146 de zboruri directe între Bucureşti şi Heraklion, Zakynthos, Rodos sau Olbia. Compania va opera două frecvenţe pe săptămână pe aceste rute în perioada 15 mai – 12 octombrie 2021.

„Sperăm că, prin introducerea acestor zboruri, am reuşit să le facem o bucurie tuturor pasagerilor noştri care iubesc vacanţele pe litoral şi care visează să exploreze aceste adevărate paradisuri estivale. Experienţa petrecerii unui sejur pe o insulă mediteraneeană este una cu totul specială, iar echipa Blue Air îşi propune să ofere romanilor prilejul de a-şi îndeplini visul descoperirii unor destinaţii inedite şi de a-şi relua planurile de vacanţă pe care au fost nevoiţi să le amâne anul acesta”, adeclarat Oana Petrescu, CEO Blue Air.

Blue Air introduce noi zboruri din România pentru cei care vor să petreacă sărbătorile de iarnă în afara ţării

Veste bună pentru cei care au în plan o vacanţă în pragul sărbătorilor de iarnă. Blue Air introduce noi zboruri din România către şapte destinaţii de călătorie favorite ale romanilor pentru petrecerea sărbătorilor de iarnă.

În intervalul 18 decembrie 2020 – 10 ianuarie 2021, Blue Air introduce un număr de 49 de zboruri noi săptămânal către şapte destinaţii de călătorie favorite ale romanilor pentru petrecerea sărbătorilor de iarnă.

Blue Air anticipează o creştere semnificativă a apetitului de zbor al pasagerilor săi pe perioada sărbătorilor de iarnă şi vine în întâmpinarea aşteptărilor acestora, introducând şapte rute internaţionale noi de pe aeroportul din Bucureşti.

Cele şapte noi destinaţii – Barcelona, Birmingham, Bologna, Glasgow, Madrid, Roma şi Viena – vor fi operate în mod temporar în cadrul Orarului de Iarnă 2020-21 şi vor fi introduse în programul regulat de zbor în cadrul Orarului de Vară Blue Air 2021.

Zborurile noi operate în perioada 18 Decembrie 2020 -10 ianuarie 2021 (cu excepţia zilelor de 25 decembrie şi 1 ianuarie) sunt:

BUCUREŞTI – ROMA (Fiumicino): 9 zboruri/ săptămână
BUCUREŞTI – GLASGOW: 7 zboruri/ săptămână
BUCUREŞTI – MADRID: 5 zboruri/ săptămână
BUCUREŞTI – BOLOGNA: 7 zboruri/ săptămână
BUCUREŞTI – VIENA: 7 zboruri/ săptămână
BUCUREŞTI – BIRMINGHAM: 7 zboruri/ săptămână
BUCUREŞTI – BARCELONA: 7 zboruri/ săptămână

Despre Blue Air

Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportaţi, cu un model de business bazat pe Low Cost – Low Complexity.

Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportaţi, cu un model de business bazat pe reducerea complexităţii, respectiv Low Cost – Low Complexity şi cu abordare centrată pe nevoile pasagerilor.

Cu o echipă formată din peste 1.000 de profesionişti, pasionaţi de aviaţie, Blue Air are un istoric impecabil în siguranţă zborului. Compania operează avioane tip Boeing 737. În cei 15 ani de activitate, Blue Air a transportat peste 30 de milioane de pasageri şi a zburat peste 340 milioane de kilometri.

Compania este certificata IATĂ Operaţional Safety Audit (IOSA) de către Internaţional Air Transport Association (IATĂ) pentru standarde excepţionale de operare şi este membră cu drepturi depline IATA.

Adauga un comentariu