Magazin

BMW APAN Motors Iași oferă vouchere cadou

Publicat: 19 mai 2020

Ne-am stabilit prioritățile, ne-am adaptat schimbărilor, dar acum credem că a venit timpul să avem grijă și de dorințele noastre. După toată perioada aceasta în care am stat în casă, cu toții ne dorim să evadăm puțin așa că începem să ne facem planuri. 

Fie că optăm pentru o vacanță în țară sau în străinătate, ideal ar fi să plecăm cu mașina personală. În felul acesta eliminăm o multime de factori riscanți care ar putea interveni pe parcursul călătoriei. Mai mult de atât, fie că alegem să mergem la mare sau pe drumuri de munte, putem pleca la volanul automobilului visat. 

GARANȚIA CALITĂȚII

În întâmpinarea dorințelor  noastre vine singurul dealer-ul autorizat BMW din zona Moldovei, APAN Motors Iași, cu o gamă variantă de modele din care să putem alege ce ni se potrivește cel mai bine. Automobile noi sau puțin rulate, din gama BMW sau BMWi, toate sunt în condiții foarte bune, cu istoric controlat și garanție. BMW APAN Motors Iași pune cel mai mare preț pe garanția unei călătorii în condiții maxime de siguranță și confort. De aceea, toate automobilele sunt în prealabil verificate și testate de o echipa dedicată de specialiști. 

Experiența vastă în vânzarea de automobile BMW acumulată de-a lungul anilor face ca procesul de vânzare să fie unul lin și rapid, pentru a ne putea bucura cât mai repede de plăcerea de a conduce.

 

OFERTA BMW APAN Motors Iași

Pentru a putea accesa ofera actuală intră pe site, alege configurația potrivită și folosește voucherul descărcat de aici: https://www.bmw.ro/ro/topics/offers-and-services/oferte-stoc-bmw.html .

Îți mai amintești sentimentul pe care îl ai când urci într-o mașină nouă? Următoarea călătorie poate începe cu un voucher cadou pentru automobilul pe care ți-l dorești de multă vreme.

APAN Motors este dealer autorizat BMW, fiind prezent în Brăila, Iași și Suceava. BMW APAN Motors are o activitate completă de vânzări și service, asigurând livrări și servicii oriunde în țară. Întreaga activitatea a echipei BMW APAN Motors este ghidată de misiunea de a “Livra Bucurie Și Chiar Mai Mult!iar la departamentul Aftersales “Totul este despre ÎNCREDERE!. 

 
Adauga un comentariu