Economic Local

BMW furat din Marea Britanie, descoperit de politistii de frontiera ieseni

Publicat: 13 sept. 2018
1

Politistii de frontiera ieseni au descoperit si retinut pentru continuarea cercetarilor un autoturism marca BMW X6, cautat de autoritatile din Marea Britanie în vederea confiscarii.

În data de 12 septembrie, politistii de frontiera din cadrul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi, pe timpul executarii unei actiuni pe linia combaterii traficului cu autoturisme furate pe raza municipiului Iasi, au identificat în trafic un autoturism marca BMW model X6, condus de cetateanul român B.S., în vârsta de 28 de ani.

Citeste si: Admitere scoala de politie 2019 – MAI anunta 2.800 de locuri libere la Politie, Frontiera si Jandarmerie

Existând suspiciuni cu privire la provenienta masinii, politistii de frontiera au efectuat verificari suplimentare si au constatat ca autoturismul este semnalat ca fiind furat si figureaza ca bun cautat pentru confiscare, alerte emise de catre Marea Britanie. B.S. a declarat faptul ca autoturismul a fost luat cu împrumut de la o persoana din judetul Vaslui si nu avea cunostinta despre situatia juridica a mijlocului de transport.

Citeste si: Exclusiv! Un politist de frontiera din Iasi a provocat un accident auto! Trei au persoane au ajuns la spital – FOTO, VIDEO

"Politistii de frontiera efectueaza cercetari în cauza pentru savârsirea infractiunii de furt, iar autoturismul, în valoare de 90.000 de lei, a fost retinut la sediul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi în vederea stabilirii intregii arii infractionale si a tuturor persoanelor implicate", au declarat reprezentantii Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi.

Citeste si: Zeci de mii de tigari au fost confiscate de politistii de frontiera ieseni

 

 

Adauga un comentariu