Magazin

BMW X6M tunat de Vorsteiner

Publicat: 07 dec. 2010
1

Cei de la Vorsteiner au creat un pachet aerodinamic nou pentru modelul BMW X6M. Tunerul german este specializat in crearea unor kit-uri aerodinamice de exceptie, iar noul VRS Aero Package intareste regula. Vorsteiner a creat in trecut kit-uri aerodinamice pentru modele precum BMW M3, Seria 7 si Mercedes CLK, iar acum a venit randul unuia dintre cele mai puternice SUV-uri ale momentului, BMW X6M. Puternicul SUV bavarez a fost criticat cu privire la designul atipic, iar germanii de la Vorsteiner au considerat ca un kit aerodinamic ar putea fi atat o imbunatatire estetica binevenita.
Tunerul a optat in partea frontala pentru o bara si capota din fibra de carbon. Noua bara frontala creste forta deportanta asupra rotilor, oferind, astfel, un nivel ridicat de tractiune. Gurile de aerisire ofera, de asemenea, si o racire imbunatatita a sistemului de franare. Capota din fibra de carbon este dotata cu o serie de guri de aerisire care permit o racire suplimentara a puternicului propulsor V8 bi-turbo de 555 CP.
Spatele este dominat de un difuzor din carbon si de sistemul de evacuare cu patru iesiri. Bara spate este, de asemenea, dotata cu guri de aerisire, acestea permitand o racire suplimentara a sistemului de evacuare. Pachetul aerodinamic este completat de un set de jante imbracate in anvelope Michelin PS2 si de un eleron montat pe portbagaj.

Tags:
Adauga un comentariu