National

Boc: Ioana Basescu nu va candida la parlamentare la Cluj, ea nu este membru PDL

Publicat: 20 sept. 2012

Fostul lider al PDL Emil Boc spune ca fiica cea mare a presedintelui, Ioana Basescu, nu va candida din partea PDL la alegerile parlamentare intr-un colegiu din Cluj si ca aceasta nu si-a manifestat niciodata o astfel de intentie, iar informatiile pe aceasta tema sunt doar „speculatii de presa„, informeaza agentia de presa Mediafax.

Emil Boc a precizat, astazi, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca Ioana Basescu este notar si nu este membru PDL.

„Ioana Basescu nu va candida la parlamentare la Cluj. Nu si-a manifestat niciodata o asemenea intentie. Totul este o simpla speculatie de presa. Ioana Basescu este notar si nu este membru al PDL. Am facut aceste precizari pentru a raspunde speculatiilor din presa”, arata Boc.

La randul sau, presedintele PDL Cluj, deputatul Daniel Buda, a declarat, joi, ca informatiile privind o posibila candidatura a Ioanei Basescu la Cluj reprezinta o „inventie totala”.

Presa a relatat, in ultimele zile, citand surse din PDL, ca Ioana Basescu ar putea deveni senator sau deputat intrucat s-ar pregati sa candideze din partea PDL la alegerile parlamentare intr-un colegiu din Cluj. Ioana Basescu isi anuntase in aceasta vara intentia de a se inscrie in partidul condus de Mihail Neamtu, Noua Republica.loading...

Adauga un comentariu