National

Boc, MRU si Macovei in prima linie pentru PREZIDENTIALE

Publicat: 11 ian. 2013

Adrian Papahagi a declarat vineri seara, la un post de televiziune, ca nu crede ca Emil Boc va candida la prezidentialele din 2014, dar totodata, in opinia lui primarul Clujului ar fi unul dintre cei care sunt ,,in prima linie” pentru aceasta functie, alaturi de Mihai Razvan Ungureanu si Monica Macovei.

Fiind intrebat daca Boc ar vrea sa candideze la prezidentiale, democrat-liberalul a spus ca ,,nu crede”. ,, Nu cred, dar este unul dintre cei care sunt pana la urma in prima linie pentru asta, alaturi de Ungureanu ( Mihai Razvan Ungureanu n.r.), alaturi zic eu si de Monica Macovei. Nu cred ca ducem lipsa de oameni. Pentru mine si Boc si Ungureanu sunt oameni foarte valabili si cred ca putem sa mergem cu ei mai departe. Ar fi cea mai mare prostie sa ii subminam noi”, a fost raspunsul lui.

Papahagi a mai spus ca ca ar fi ,,o prostie” ca ARD sa fie ,,aruncata la gunoi” dupa alegerile parlamentare, avand in vedere ca a fost doar o alianta electorala, iar in opinia lui  PDL ar trebui sa aiba ,,rapid” un Congres  lamuritor.

,,ARD a fost o alianta electorala. Eu cred ca totusi ar fi o prostie sa o aruncam la gunoi acum pentru ca s-au terminat alegerile. Hai sa vedem in ce forma poate continua aceasta intalnire utila, cred eu. Noi cam pierdem timpul in acest moment. Eu cred ca totusi PDL ar trebui sa aiba rapid un Congres, si aici ma raliez opiniei lui Sever Voinescu care a fost criticat pe nedrept si a lui Cristi Preda, si a altora. Cred ca trebuie sa avem rapid un Congres lamuritor, sa vedem cu ce conducere mergem inainte si mai ales ce plan avem”, a precizat el, la B1TV.

Democrat-liberalul a sustinut ca prioritatile dreptei in urmatoarea perioada ar trebui sa fi revenirea la un scor de 20-25% la europarlamentare si sa dea un candidat la prezidentiale.loading...

Comentarii
  • doamne fereste de asa pacat.cu ce ti-au gresit romanii ,doamne sa-i pedepsesti asa?creaturile astea ar ingrozi tara.ptiu drace.urata aia de fosta curva procurore,macovei,smutic de mihaita unguent si bocaneala care a ramas cu sechele de cand ia dat tatasu cu oul in capsun trei javre care au speriat estul.

Adauga un comentariu