National

Boc: PDL trebuie sa se concentreze pe atacul la USL

Publicat: 06 aug. 2013
1

Fostul presedinte al PDL Emil Boc considera ca partidul trebuie sa se concentreze „pe atacul la USL”, care „face gafe dupa gafe in actul de guvernare„, si nu pe excluderi interne.

„PDL trebuie sa se concentreze pe atacul la USL, si nu pe excluderi interne. In conditiile in care USL face gafe dupa gafe in actul de guvernare, sansa PDL este de a se impune ca alternativa reala la actuala guvernare. Pentru aceasta este nevoie ca energiile interne sa fie concentrate impotriva abuzurilor USL si nu consumate pe dispute sterile de excluderi din partid”, a declarat, marti, corespondentului MEDIAFAX, Emil Boc.

Reactia lui Emil Boc vine ca urmare a declaratiilor recente ale liderilor PDL Vasile Blaga si Cezar Preda, la adresa Elenei Udrea. Vicepresedintele PDL Cezar Preda declara, vineri, la RFI, ca tine de Elena Udrea sa iasa din duplicitate si sa decida daca ramane in PDL sau pleaca la Miscarea Populara, aratand ca Udrea nu este previzibila si ca este important sa se limpezeasca apele, pentru ca oamenilor nu le plac duplicitarii.

Comentarii
  • SA VA FIE RUSINE TUTUROR POLITICIENILOR ,CARE N-ATI URMARIT DECAT AVANTAJELE VOASTRE CERTANDU-VA ,MURDARINDU-VA CU INSULTE ,PANDINDU-VA UNUL PE ALTUL IN LOC SA VA OCUPATI DE BUNASTAREA ACESTUI POPOR CUM PROMITETI IN CAMPANIE .MOR COPII ,MOR BATRANI ,MOR TINERI SLUGARIND PRIN STRAINATATE SI PAMANTUL TARII ESTE VANDUT LA STRAINI .CE MAI NISTE NERUSINATI .DEZBRACATI LA PIELEA GOALA ,BICIUITI,INFOMETATI SI SPANZURATI ASTA MERITA TOTI CARE SI-AU BATUT JOC DE OAMENII CINSTITI DIN TARA .DZ SA VA DEA CE MERITATI .

Adauga un comentariu