Magazin

Bodyguard-ul Angelinei Jolie va scrie o carte despre celebra actrita

Publicat: 26 ian. 2009

Fosta garda de corp a Angelinei Jolie intentioneaza sa scrie o carte in care sa dezvaluie detalii intime din viata vedetei si a partenerului acesteia, actorul Brad Pitt, informeaza femalefirst.co.uk. Fosta garda de corp a actritei, Mickey Brett, care sustine ca stie totul despre Angelina Jolie, promite ca aceasta va fi una dintre cele mai explozive carti scrise vreodata.

Volumul ar urma sa cuprinda multe detalii, inclusiv despre momentul in care Angelina si Brad Pitt si-au inceput relatia. De asemenea, un alt raspuns pe care Mickey vrea sa-l ofere in cartea sa este acela la intrebarea daca cei doi au inceput sa se intalneasca inca de pe vremea cand Brad era casatorit cu actrita Jennifer Anniston. „Va include cele mai sordite amanunte din viata celor doi”, a declarat o sursa apropiata fostului bodyguard. Mickey – despre care se crede ca nu a semnat niciodata un contract de confidentialitate cat timp a fost in slujba cuplului – s-a ocupat de securitatea celor doi si in Namibia, unde Angelina a nascut-o pe prima sa fiica biologica, Shiloh.

Angelina Jolie si Brad Pitt sunt considerati a fi unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood, in ciuda faptului ca nu sunt casatoriti. Cei doi au in prezent sase copii, dintre care trei sunt adoptati – Maddox, in varsta de sase ani, nascut in Cambodgia, Pax, in varsta de patru ani, nascut in Vietnam, si Zahara, in varsta de trei ani, nascuta in Etiopia. In afara de gemenii Knox Leon si Vivienne Marcheline, nascuti pe 12 iulie, anul trecut, la Nisa, in Franta, Angelina Jolie si Brad Pitt mai au o fiica biologica, Shiloh, nascuta in Namibia, in 2006.loading...

Adauga un comentariu