Actualitate

Bogdan Cojocaru, liderul TSD, cere demisia Monicăi Anisie: ”Lipsă de organizare şi incompetenţă crasă”

Publicat: 11 sept. 2020
Bogdan Cojocaru, liderul TSD, cere demisia Monicăi Anisie: ”Lipsă de organizare şi incompetenţă crasă”
Bogdan Cojocaru, liderul TSD, cere demisia Monicăi Anisie: ”Lipsă de organizare şi incompetenţă crasă”

Bogdan Cojocaru, liderul TSD, cere demisia Monicăi Anisie: ”Lipsă de organizare şi incompetenţă crasă”. Deputatul  este de părere că Monica Anisie, Ministrul Educației, ar trebui să își dea demisia, spunând că ea este de vină pentru tot haosul care se întâmplă în acest moment, în legătură cu deschiderea școlilor.

”E greu de imaginat aşa ceva. Se reiau cursurile, dar nimeni nu ştie exact ce se va întâmpla. Părinţii sunt derutaţi, copiii la fel, iar profesorii sunt speriaţi că se vor îmbolnăvi. Noul an şcolar se deschide într-o debandadă totală”, a precizat deputatul PSD, Bogdan Cojocaru.

Bogdan Cojocaru, liderul TSD, cere demisia Monicăi Anisie: ”Lipsă de organizare şi incompetenţă crasă”

Conducătorul tinerilor social-democraţi consideră că atât Guvernul, cât și Monica Anisie, au avut o vară întreagă timp să se ocupe de organizarea deschiderii noului an școlar. În schim a fost doar ”lipsă de organizare şi incompetenţă crasă”.

”Toată vara ne-au spus că situaţia e sub control şi că va fi în regulă. Adică vor fi laptopuri, că se vor achiziţiona măşti, vor fi sisteme informatice destule. Minciună pe linie. Nu ştiau încă din luna mai sau din iunie că şcoala se va relua în septembrie? Ne-au tot asigurat că nu sunt probleme cu banii, că finanţarea pentru a trece cu bine pandemia în domeniul sanitar e asigurată inclusiv cu bani europeni sau de la Banca Mondială. Concluzia e una singură. Lipsă de organizare şi incompetenţă crasă”, a precizat liderul TSD, Bogdan Cojocaru.

Acesta mai arată că Anisie ar trebui să își ia inima în dinți și să părăsească postul singură, pentru a lăsa loc oamenilor competenți. Cu toate acestea, mai există varianta ca premierul să o demită de urgenţă.

”În loc să ne lase în pace, doamna Anisie ne râde în nas seară de seară, cu intervenţiile sale năucitoare la diverse emisiuni televizate. Deocamdată noi tragem semnale de alarmă şi spunem ceea ce vedem sau ceea ce ne transmit colegii noştri de partid, unii dintre ei fiind dascăli. Dar lucrurile vor fi şi mai evidente după ce se vor relua cursurile. Atunci vom înţelege cu adevărat haosul din domeniul educaţiei”, a mai afirmat şeful tinerilor social-democraţi, deputatul Bogdan Cojocaru.

Monica Anisie își recunoaște incompetența: „Nu mai înţeleg nimic din tot ce se întâmplă în jurul meu!“

Ministrul Educaţiei, Monica Anisie își recunoaște incompetența spunând că nu mai înţelege nimic din ceea ce se întâmplă în jurul său. Exasperată că nu poate să managerieze situația din învățământul românesc, Monica Anisie spune că orice intenţie bună este interpretată de toţi cei fără de greşeală”. ”Toată lumea critică, nimeni nu vine cu soluţii”,își plânge de milă ministrul.

„Nu mai înţeleg nimic din tot ce se întâmplă în jurul meu! Orice intenţie bună este interpretată de toţi cei fără de greşeală! Oameni de bine, nu am ce zice! Toată lumea critică, nimeni nu vine cu soluţii! Aştept soluţii, dacă au! Faptul că mă opresc şi vorbesc cu oamenii nu e bine! Dacă nu vorbesc cu ei, (ceea ce nu mă caracterizează) iarăşi nu e bine! Orice aş face nu e bine! Şi cine spune asta? Cei fără de greşeală”, a scris Monica Anisie, pe pagina sa de Facebook, adăugând că se simte tristă.

Ministrul Educţiei continuă într-o notă plângăcioasă și scrie că mulți „aruncă în ea cu piatra“, dar nu se uită în oglindă.

„Fiindcă sunt sinceră, nu e bine! Dar oare ce e bine în viziunea acestor oameni? Prin urmare, cred cu tărie că înainte de a arunca în oameni cu piatra, fiecare dintre noi ar trebui să se uite în oglindă!”, se lamentează Monica Anisie.

Adauga un comentariu