Stiri si curiozitati

Bogdan de la Insula, adevarul despre comportamentul lui din emisiune: „Totul este protejat de contracte cu clauze de sute de mii”

Publicat: 27 aug. 2019

Bogdan a publicat pe pagina lui de Facebook un mesaj pentru toti care il critica.

Bogdan este unul dintre cei mai controversati concurenti care au participat vreodata la Insula. A atras atentia tuturor telespectatorilor prin comportamentul lipsit de inhibitii si a fost criticat de multe ori pentru el. Chiar si ispitele si ceilalti baieti veniti in Thailanda au ramas socati de povestile lui Bogdan, de felul in care ii atingea pe Costas si pe Adrian, dar si de dezvaluirile pe care le-a facut.

Bogdan de la Insula, mesaj vehement

Multe persoane au presupus ca Bogdan ar fi homosexual sau bisexual, asa ca el a decis sa dea o replica. A publicat un mesaj pe pagina lui de Facebook in care a dat cateva explicatii si i-a criticat la randul lui pe cei care i-au pus la indoiala masculinitatea.

„In atentia persoanelor frustrate sau curioase de masculinitatea mea:
Sunt foarte masculin, eu imi castig banii lucrand intr-un mediu industrial foarte dur, nu fac videochat cu baietei si alte jucarii. Muncesc cu scule de nu le puteti ridica, sudez, prelucrez metal la strung, fac proiecte de inginerie, conduc echipe de ingineri si mecanici. 

Acasa pun gresie, fainta, tamplarie, electrica, pot sa ridic o casa si sa repar o masina. 
Faptul ca gatesc, fac curat si altele este pentru ca femeia mea nu e menajera si consider ca toate lucrurile trebuie facute impreuna, pentru ea renunt la orgoliu, ii iau tampoane, o dragalesc si o alint.
Noi avem suficienta masculinitate si nu ne este frica daca facem o gluma, ca o sa ne faca fetite, ne-o asumam pentru ca avem mai multa barbatie de atat.

Fetite sunt aia de se freaca pe chat si sunt atat de pasarici ca nu pot nici la un joc de adevar sau provocare sa faca caterinca de ei sau sa zica la misto ca sunt gay sau orice legat de barbatia lor. Pentru ca este asa de mica si sunt asa de nesiguri ca orice lucru marunt ii sperie si ii face fetite. 
Am spus si pe video, nu are sens sa ne judecati , nu ne stiti nici macat un pic, nici noi nu va judecam ca inca va intrebati care este adevarul, cand stiti ca totul este protejat de contracte pe multi ani cu clauze de sute de mii.
Just have fun”, a scris Bogdan pe pagina lui de Facebook.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit