Cancan ultimă oră

Bogdan de la Ploiești a decis să se mute definitiv în Elveția

Publicat: 12 ian. 2022
Bogdan de la Ploiești
Bogdan de la Ploiești a anunțat în urmă cu câteva zile pe rețelele de socializare că se va muta definitiv din România

Bogdan de la Ploiești a anunțat în urmă cu câteva zile pe rețelele de socializare că se va muta definitiv din România. Cântărețul a declarat în exclusivitate la Antena Stars motivul pentru care a luat această decizie, dar și când va pleca în Elveția. Artistul a decis să se mute definitiv în Elveția, ca să fie mai aproape de familia lui.

Bogdan de la Ploiești se mută definitiv în Elveția

Bogdan de la Ploiești se bucură de un succes colosal în România, însă se pare că artistul are planuri mari pentru viitor. Cântărețul a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că se va muta definitiv din țară, mai exact în Elveția.
Acesta a precizat că vrea să petreacă mai mult timp alături de familia sa. Bogdan de la Ploiești a declarat că îi place foarte mult țara, însă plecarea nu îi va afecta profesională, deoarece este dispus să se întoarcă în țară oricând pentru colaborări.

”Am muncit în ultimii doi ani ca un câine. Mă mut în Elveția. Într-un an, doi nu o să mai stau deloc în România. Părinții mei sunt aici ( n.r. Elveția). Să fiu și mai aproape de ei. Trebuie să stau și cu familia mea mai mult. Am deja foarte mulți ani în care noi nu am stat împreună. Am stat așa ocazional. Este de ajuns! Am casa mea aici deja! Îmi place mie țara, îmi plac oamenii de aici. Aici trebuie să fii foarte serios, nu merge șmecherie multă, vrăjeala și hoție. Aici te ia și te aruncă afară! Am un vibe bun cu țara asta. De ani de zile de când cântam pe aici. Asta este țara banilor, miroase a bani pe stradă”, a declarat Bogdan de la Ploiești la Antena Stars.

Bogdan de la Ploiești a fost însurat

Bogdan de la Ploiești a mărturisit în urmă cu puțin timp la Antena Stars că a fost însurat în anul 2015, însă nu din dragoste, ci doar din cauza unui joc. Acesta a fost provocat de către prietenii săi să se însoare.

Artistul și-a ținut de promisiunea și a ajuns în fața ofițerului stării civile, acolo unde și a unit destinele pentru câteva zile cu una dintre prietenele sale.
Adauga un comentariu