Cancan ultimă oră

Bogdan de la Ploiești s-a săturat de faimă! Ce pățește artistul când merge să cumpere pâine?

Publicat: 09 apr. 2022
Bogdan de la Ploieşti este unul dintre maneliştii momentului din România

Bogdan de la Ploiești este unul dintre cei mai iubiți și apreciați artiști din țara noastră. Cântărețul reușește să cucerească aproape toate femeile. Este șarmat, chipeș și întodeauna are vorbele la el.

Din acest motiv, nicio femeie nu rezistă în fața lui Bogdan de la Ploiești, care se numără printre cei mai râvniți burlaci din lumea mondenă.

Bogdan de la Ploiești, adevărul despre drumul în carieră

Bogdan de la Ploiești a muncit mult până să aibă succesul de azi. Cântărețul a recunoscut că în drumul său, talentul nu a fost elementul principal.

Invitat în emisiunea Duet, prezentată de Alexandra Ungureanu și difuzată pe canalul de Youtube theXclusive, Bogdan a povestit detalii neștiute despre drumul spre succes și, de asemenea, le-a oferit un sfat celor care vor să urmeze aceeași carieră ca și el.

„La mine a fost mai mult talent decât muncă. Cred că m-a ajutat foarte mult Dumnezeu. Oamenii îmi spun că am eu ceva al meu, hazul.

Mă bucur să știu că sunt apreciat. Mi-am creat propriul stil. Dacă ești afară undeva, iar eu cânt la o nuntă, știi că suntem noi, Bogdan de la Ploiești și orchestra. Cu ocazia aceasta, le recomand tuturos tinerilor să își urmeze propriul vis, să muncească mult, să nu se uite nici în stânga, nici în dreapta. Eu în proporție de 90% sunt sigur că vor reuși. Să aibe și caracter frumos, obraz și calități de genul acesta.

Cu câteva calități și foarte multă muncă, cred că este chiar posibil și la noi în România.”, a declarat Bogdan de la Ploiești.

Bogdan de la Ploiești nu mai vrea să fie faimos

Faima vine la pachet cu bucurie, dar și dezamăgiri. Deși este foarte mândru de ceea ce a realizat până acum, Bogdan recunoaște că de multe ori preferă să fie doar un om simplu, fără să aibă eticheta de vedetă. Acesta a povestit o întâmplare de care a avut parte când a fost la magazin să cumpere pâine.

„Eu îmi doresc din toată inima ca oamenii să înțeleagă că, dacă mă duc să cumpăr o pâine, vreau să fiu doar Bogdan. Nu poți să îți permiți să mă iei și să mă pui să cânt. Trebuie să fie puțin diferența asta, să fim artiști pe scenă și să mai fim și noi puțin lăsați în pace. Câteodată se pune prea multă presiune pe viața noastră, care, poate am urcat pe scenă și eram cei mai supărați și noi tot zâmbeam. Asta înseamnă mult pentru mine. Întotdeauna voi oferi oamenilor mei care mă iubesc lucruri bune. Eu niciodată nu răsplătesc cu aceeași monedă. Dacă cineva îmi face rău, eu nu răspund cu rău. Acesta este unul dintre secretele mele, că nu am făcut niciodată nimănui rău.”, a dezvăluit Bogdan de la Ploiești.
Adauga un comentariu