Prima pagină » Actualitate » Bogdan de la Ploiești sare în apărarea lui Babasha! „Este un băiat de nota 1.000, foarte educat!“

Bogdan de la Ploiești sare în apărarea lui Babasha! „Este un băiat de nota 1.000, foarte educat!“

14 iun. 2024, 08:24, 8 ,
BZI.ro, în Actualitate

După scandalul iscat de huiduielile la adresa manelistului Babasha, ce a cântat împreună cu Coldpaly, mai mulți artiști și diferite vedete și-au spus părerea despre ce s-a întâmplat aseară la concertul lui Coldplay. Practic, România s-a împărțit în două tabere după ce tânărul artist a fost huiduit. Iată că Bogdan de la Ploiești sare în apărarea lui Babasha, spunând că manelistul este un băiat de nota 1.000, foarte educat.

Bogdan de la Ploiești sare în apărarea lui Babasha!

Țara s-a împărțit în două tabere după ce cântărețul de manele Babasha a fost invitat să cânte pe scenă la concertul trupei britanice Coldplay, susținut pe Arena Națională din București.

Babasha are 22 de ani și în momentul de față se află pe primele locuri în trending pe Youtube-ul românesc. Tânărul a avut onoarea să fie invitat de renumita trupă britanică să cânte pe sena Arenei Naționale din București.

Dacă tânărul și familia lui prezentă, pentru un asemenea moment în cariera sa, au crezut că totul va merge ca pe roate, ei bine, nu s-a întâmplat așa.

Fanii au început să huiduie de cum au auzit manele, în timpul prestației acestuia, în timp ce pe internet s-a stârnit o adevărată revoltă.

Mai mule persoane publice au reacționat la cele întâmplate, multe dintre acestea încurajându-l pe tânărul cântăreț și dând vina pe impresari, care nu s-au gândit la consecințe.

Bogdan de la Ploiești: „Știam că va ajunge mare!“

Printre cei care și-au spus părerile în ceea ce privește scandalul de la concertul trupei britanice se numără și Bogdan de la Ploiești.

Cântărețul îi ia apărarea tânărului artist, pe care îl cunoaște de mai mult timp și despre care spune că este „un băiat de nota 1.000” și „foarte educat”.

„Aveți aici răspunsul clar că, din păcate, starea de normalitate ne este dată de media celor din jur. Din punctul meu de vedere nu s-a întâmplat nimic rău pentru Babasha, ci doar pentru noi ca țară. Să huidui un copil de 22 de ani care a fost invitat la acest concert, să cânte, mi se pare că suntem ultima țară. Nici nu vreau să mă gândesc ce este în sufletul acestui băiat, pe care eu îl apreciez, vă spun din toată inima. În urmă cu un an am avut o discuție cu el, pentru că tot venea la evenimentele mele. I-am spus că va ajunge mare”, a spus Bogdan de la Ploiești într-un clip video publicat pe TikTok.

Cel cunoscut ca BDLP a precizat că organizatorii sunt de vină pentru că nu au știu să pregătească momentul.

„Este un băiat de nota 1.000, foarte educat și îmi pare rău că trebuie să treacă prin această greutate. Adevărul va ieși la iveală și oamenii vor înțelege că el nu a avut nicio vină. Organizatorii sunt de vină pentru că nu au știu să pregătească un moment din care să iasă alt om. Îmi pare foarte rău, dar să știți că nu e timpul pierdut. Babasha, felicitări!”, a mai zis Bogdan de la Ploiești sare în apărarea lui Babasha.

Comentarii
 • asta cine-i?

 • deocamdata asociati cu scursuri si atat
  coada e mare pana la ei
  mai sunt multi „defavorizati” care trebuie acceptati si integrati inaintea lor

 • adrian berescu

  tot miroase a cra cra

 • e ca si cum ai plati ciorba de perisoare si primesti ciorba cu fasole . taci si inghite ca e bun .ce platesti aia trebue sa primesti . asa este corct .

 • cita ipocrizie ….corb la corb nu scoate ochii ,..,Bogdan de la Ploiesti alt manelist imbicsit ..artistul pwlii …de acuma babashina asta e educat , e un fel de prof universitar …ma lasi , cu neamul asta de flasnetari .

 • cioara pe cioara se apara
  Mergeti voi in Punjab acolo sunt fratii vostri
  Cea mai scarboasa rasa de oameni tiganii

 • Spectatorii au platit (si nu putin, plus deplasare, sejur) ca sa-i vada si sa-i auda pe COLDPLAY. Daca pe afis aparea COLDPLAY feat. babasha era OK, fara huiduieli si poate erau inca 10.000. Nu e vorba de rasism etc.., la Opera nu canta in deschidere Gutza. Artistul ales a fost INADECVAT. Se putea gasi un talent tanar, care canta un gen muzical apropiat, compatibil si era un moment frumos, memorabil.

 • Spectatorii au platit (si nu putin, plus deplasare, sejur) ca sa-i vada si sa-i auda pe COLDPLAY. Daca pe afis aparea COLDPLAY feat. babasha era OK, fara huiduieli si poate erau inca 10.000. Nu e vorba de rasism etc.., la Opera nu canta in deschidere Copilul Minune. Artistul ales a fost INADECVAT. Se putea gasi un talent tanar, care canta un gen muzical apropiat, compatibil si era un moment frumos, memorabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *