Stiri si curiozitati

Bogdan Mocanu, despre videochat. ”Au apărut pozele alea cu mine și…”

Publicat: 07 iun. 2021
Bogdan Mocanu a facut videochat
Bogdan Mocanu a facht videochat și și-a asumat mereu acea perioadă.

Bogdan Mocanu a făcut videochat și și-a asumat acest lucru. Fostul concurent de la Puterea Dragostei a vorbit deschis despre acea perioadă și nu a căutat să ascundă asta. Internetul poate fi o capcană a timpului, iar faptul că anumite imagini cu Bogdan Mocanu au ieșit la iveală reprezintă dovada clară a acestui lucru.

Tânărul susține că a făcut videochat pentru doar trei zile deoarece avea probleme financiare.

Ce spune Bogdan Mocanu despre perioada în care făcea videochat

Deși a trecut mult timp de când acesta a practicat videochat-ul, vedeta a vrut să lămurească situația.

”Au apărut pozele alea cu mine și nu am zis nimic până acum că am zis că nu e așa wow. Pentru că nu era un secret, nu era un tabu.

Am mai ras și cu Jador pe tema asta. Din fericire, chiar nu sunt genul care să stea cu degetele unde nu ar trebui să stea și știu bine ce am apucat să fac în 3 zile până mi-am dat seama că nu e o chestie pentru mine.  Nu am judecat niciodată pe nimeni care a făcut treaba asta și nici nu mă interesează dacă o să fiu judecat.

Eram mic, aveam facultate, aveam chirie, aveam tratament de plătit. Și cel mai important, eu stiu că în lumea asta nu te întreabă nimeni dacă ai ce să mănânci a doua zi, așa că nici nu mă interesează dacă o să fiu judecat sau nu. Rămâne la aprecierea voastră. Alții fac mai rău, e ok.  Atunci, pe moment, aveam nevoie de bani, am încercat pe moment, mi-am dat seama că nu e de mine.

Mi-am atins scopul. 13 milioane în 3 zile. M-am folosit de ei, dar mi-am dat seama că nu e ok”, a spus Bogdan Mocanu pe o rețea de socializare la acel moment.

Bogdan Mocanu și Andra s-au despărțit

Bogdan Mocanu și Andra Volos s-au despărțit, iar acum, fostul concurent de la Puterea Dragostei este implicat într-o altă relație.

La început, se credea faptul că cei doi și-au spus adio din cauza lui Jador, cel mai bun prieten al lui Bogdan. În realitate însă lucrurile au stat cu totul altfel.

Invitat la Antena Stars, Mocanu a vrut să spună lucrurilor pe nume și să nu lase loc de interpretări.

„Să zică Andra mulțumesc că a plecat Jador și că nu a mai stat să dezbatem subiectul. Nu știu cine pe cine a căutat, dar când am auzit, m-am scârbit. Jador e prietenul meu bun, e fratele meu. Știu și când se duce la baie. Și nu știu cine ar putea face o chestie ca asta când eu sunt simbolul prieteniei. Așa auzeam și eu prin casă, că nu îl suportă, că umblu cu el, dar, aparent, lucrurile și gusturile se schimbă’, a declarat Bogdan Mocanu, pentru emisiunea Showbiz Report, de la Antena Stars.

Aflat într-o nouă relație, Bogdan a spus că el și noua lui iubită sunt extrem de pregătiți să devină părinți. Chiar dacă nu își dorește să o scoată în lumina reflectoarelor, acesta susține că este extrem de îndrăgostit.

„Am cunoscut o fată, nu contează cine e, mai bine să nu știe lumea. Posibil să o cunoașteți. Este o fată cu care mi-am petrecut și seara dintre ani. Sunt fericit și mă simt un pic așa îndrăgostit. Este o femeie matură, este mai mare decât mine. Nu este o copilă cum poate au fost altele din trecutul meu. O femeie care știe ce vrea de la viață’, a declarat tânărul, pentru un post de televiziune.

Bogdan Mocanu a facht videochat și și-a asumat mereu acea perioadă. Lipsa banilor l-au împins să facă anumite compromisuri de care nu este chiar mândru. Cu toate acestea el a recunoscut și a precizat că totul s-a întâmplat pentru o scurtă perioadă de timp.

Adauga un comentariu