Magazin

Bogdan Olteanu va demisiona, luni, din functia de viceguvernator al BNR

Publicat: 30 iul. 2016
1

Avocatul lui Bogdan Olteanu a anuntat, aflat la Inalta Curte de Casatie si Justitie, acolo unde magistratii decid daca il vor aresta preventiv pe Olteanu in dosarul in care este acuzat de DNA de cumparare de trafic de influenta, ca acesta va demisiona luni din functia de viceguvernator al BNR.

„Luni, domnul Olteanu isi va da demisia din functia de viceguvernator, pentru persoanele onorabile si cinstite care lucreaza la BNR si pentru ca imaginea institutiei nu merita tarata in aceasta poveste”, a declarat avocatul lui Bogdan Olteanu.

Viceguvernatorul BNR, Bogdan Olteanu, a fost retinut, azi-noapte, de procurorii de la Directia Nationala Anticoruptie, care il acuza de trafic de influenta.

Este prima masura luata de anchetatori intr-un nou dosar in care omului de afaceri Sorin Ovidiu Vintu a fost pus deja sub acuzare.

In aceeasi cauza este vizat si presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu.

In cursul zilei de astazi, Bogan Olteanu a fost prezentat Inaltei Curti de Casatie si Justitie cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile. Instanta Suprema a ramas in pronuntare in privinta deciziei.

Adauga un comentariu