Cultural

Bogdan Vlădău a ajuns la o frumoasă vârstă. Fostul burlac a recunoscut în fața soției că s-a iubit cu Iulia Vântur

Publicat: 29 iun. 2022
Bogdan Vladau varsta
Invitat la o emisiune, Bogdan Vlădău a recunoscut în fața soției sale că a avut o relație cu celebra Iulia Vântur.

Carismaticul Bogdan Vlădău a ajuns la o frumoasă vârstă și se bucură din plin de viață. Acesta are o soție superbă, iar de când a devenit tată radiază de fericire. Bărbatul a recunoscut că are un trecut amoros tumultuos, însă își asumă fiecare capitol din viața sa. Fostul burlac a recunoscut în fața soției că s-a iubit cu Iulia Vântur.

Bogdan Vlădău a ajuns la vârsta marilor împliniri

Fostul burlac Bogdan Vlădău se bucură din plin de viață la vârsta de 43 de ani și se declară un bărbat împlinit alături de frumoasa lui soție. Bogdan Vlădău și Gina Chirilă formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi au împreună o fetiță superbă și se bucură din plin de rolul de părinți.

Bogdan Vlădău are un trecut amoros controversat, iar poveștile sale de dragoste au declanșat de nenumărate ori discuții în spațiul public. Acesta a recunoscut că s-a iubit cu mai multe femei celebre din România, însă s-a schimbat complet de când a cunoscut-o pe Gina Chirilă, femeia care i-a cucerit inima și i-a dăruit o fetiță superbă.

Bogdan Vlădău are doar cuvinte de laudă când vine vorba de soția sa și sunt de nedespărțit.

,,Ea era foarte mică, avea 18 ani, eu eram în perioada în care eram foarte nebun și nu am considerat că o să fie vreo relație de durată. Iată că au trecut 10 ani, avem o fetiță superbă care ne-a împlinit.”, a declarat acesta.

Chiar dacă între Bogdan Vlădău și frumoasa lui soție este o diferență de vârstă de 15 ani, acest fapt nu a reprezentat o piedică în relația lor și au demonstrat tuturor că sunt de nedespărțit.

„Eu nu simt că ea e mai mică decât mine, pentru că este extrem de matură și are momente când este mai înțeleaptă ca mine. Eu sunt destul de licean în sinea mea – ceea ce poate că-mi aduce și un soi de relaxare, pe de-o parte.”, a mai precizat acesta.

De viața de familie se bucură din plin și Mihai Rait. Celebrul actor are o soție superbă, iar de când este tată se declară un bărbat împlinit. Și faimosul regizor Bogdan Jianu este mai fericit ca oricând după ce s-a căsătorit recent cu frumoasa lui parteneră, Cătălina Ponor.

Ce a spus fostul burlac despre relația de dragoste cu Iulia Vântur

Bogdan Vlădău a surprins recent publicul cu o dezvăluire neașteptată. Invitat împreună cu soția sa la podcastul găzduit de Cătălin Măruță, acesta a recunoscut că s-a iubit cu nimeni alta decât Iulia Vântur.

„Am avut o relație foarte frumoasă cu Iulia Vântur, foarte scurtă ce-i drept, pentru că… Da… un om foarte mișto din toate punctele de vedere. (…) A fost un trecut tumultuos, ce-i drept. Trebuie să te bucuri de el, că e în trecut, adică sunt experiențele care te definesc pe tine până la urmă și nu poți să le negi. Dar important este să evoluezi, să mergi înainte și să înveți.”, a declarat fostul burlac.

Reacția soției sale, Gina Chirilă, nu a întârziat să apară. Aceasta a precizat că nu are probleme cu trecutul partenerului ei de viață și că încearcă să lucreze la capitolul gelozie.

,,Dar eu nu am probleme cu trecutul. (…) Am studiat Psihologia și în psihologie se spune că de fapt am o problemă cu mine, de asta aș fi geloasă. Asta e adevărat, lucrez la asta, sunt mult mai bine acum, dar tot sunt geloasă. Nu făceam crize mari, dar eram geloasă, da. Era și cazul, adică… Bogdan Vlădău!”, a precizat Gina Chirilă.

Invitat la o emisiune, Bogdan Vlădău a recunoscut în fața soției sale că a avut o relație cu celebra Iulia Vântur. Fostul burlac își asumă trecutul amoros, iar în prezent se bucură de viață alături de partenera sa și se declară un bărbat împlinit de când este tată.
Adauga un comentariu