Magazin

Bogdan Vladau, cercetat PENAL!

Publicat: 08 mart. 2015
1

Nu mai incape indoiala, Bogdan Vladau nu se simte confortabil cu permisul de conducere in buzunar si e luat in colimator de politistii de la Rutiera. Anul trecut, Bogdan Vladau a fost prins de politistii de la Rutiera cu doua beri „la bord” in timp ce rula pe soselele tarii. Cum era si normal, dupa ce a suflat in etilotest, oamenii legii i-au ridicat pentru o perioada de 90 de zile permisul de conducere. Asa se face ca Vladau s-a trezit pieton pentru 3 luni si a fost nevoit sa stea departe de volan. Totul ar fi fost dat uitarii si trecut la capitolul „nu uita ce ai facut asta vara”, daca Vladau nu ar fi comis-o din nou.

Citeste si: UPS! Andreea Mantea a aratat tot in direct

Ei bine, fostul Burlac a gasit de cuvinta ca dupa aceste luni chinuitoare sa se urce la volan avand asupra sa doar o dovada in care se spunea cand are voie sa sofeze din nou. Numai ca, ghinion! La cateva saptamani distanta politistii l-au tras din nou pe dreapta si i-au cerut actele la control, acestia constatand ca Vladau se afla in afara legii si nu avea drept de a sofa. In zadar s-a rugat artistul sa fie iertat, ca politistii i-au intocmit dosar si l-au trimis in cercetare la un procuror de caz care va decide daca Burlacul va ajunge in fata judecatorilor sau se va alege cu un N.U.P. si o amenda penala. Bogdan s-a pregatit deja si si-a angajat avocat.

Citeste si:  Mihaela Radulescu, apostrofata pe aeroport. Vezi de ce

Din pacate insa, acestea nu sunt primele incidente pe sosea in care a fost implicat artistul. Dupa cum se stie, Vladau a omorat din culpa o femeie pe trecerea de pietoni, in anul 2001. Tragedia a fost urmata de un accident auto petrecut in Republica Moldova sapte ani mai tarziu, in 2008.

Adauga un comentariu