Magazin

Bolnav de cancer, Vinnie Jones a venit sa filmeze in Romania in filmul lui Steven Seagal

Publicat: 28 mart. 2014

E atat de pasionat de actorie, ca nici boala nu il tine departe de platoul de filmare. Celebrul actor britanic Vinnie Jones filmeaza zilele acestea la Bucuresti, desi un cancer de piele il supara ingrozitor de o buna bucata de vreme.

Citeste si Steven Seagal, vrajit de o SEXY-SENATOARE! Uite ce propunere i-a facut parlamentarei

Actorul, fost fotbalist de cariera, va aparea intr-o pelicula alaturi de Steven Seagal. Filmarile, care se deruleaza in Romania, ii ocupa mai tot timpul actorului de 48 de ani, in ciuda neplacerilor cauzate de cancerul care-i macina sanatatea. Click! l-a surprins pe Vinnie Jones in parcul Herastrau, in timp ce repeta de zor rolul pe care il va interpreta. Desi actorul a ramas chel in urma citostaticelor, nici nu ai zice ca e bolnav. Jones debordeaza de energie, dovada fiind si scena de lupta corp la corp pe care a filmat-o cu sosia celebrului Steven Seagal.

Citeste si INCREDIBIL! Ce gest a facut Steven Seagal fata de Vladimir Putin – FOTO

In urma cu numai cateva luni, Vinnie declara pentru presa straina: „Cancerul e un cuvant oribil numai cand il auzi. Este dusmanul meu cel mai infricosator. Cand doctorul a spus ca am cancer, primul lucru la care m-am gandit a fost: «Cat timp mai am?»”, s-a destainuit actorul. Culmea! Si sotia lui, Tanya (47 de ani), a fost diagnosticata cu cancer, tot de piele.

Citeste si SOC! Steven Seagal: „Nu imi pasa daca il omori, loveste-l asa!” – Vezi VIDEO cu lovitura

Vinnie Jones a fost jucator de fotbal profesionist. A fost capitan al echipei nationale de fotbal a Tarii Galilor. A castigat Cupa Angliei in 1988 cu Wimbledon. A mai jucat la Chelsea si Leeds United. In 1998 a debutat ca actor, iar peste un an s-a retras definitiv din fotbalul profesionist dedicandu-se cinematografiei. De atunci, el a aparut in peste 25 de filme.loading...

Adauga un comentariu