Secretele istoriei

Bomba! A fost concediat din cauza bebelusului regal. Ce se intampla acum e socant. Crezi ca s-a procedat corect?!

Publicat: 10 mai 2019

Cel de-al optulea stranepot al reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii este al saptelea in ordinea succesiunii la tron.

Jurnalist, CONCEDIAT din cauza bebelusului regal! Danny Baker, jurnalist al postului BBC Radio 5, a fost concediat dupa ce a publicat o imagine prin care il compara pe bebelusul ducilor de Sussex cu un cimpanzeu, pe reteaua de micro-blogging Twitter, potrivit mirror.co.uk.

Jurnalistul si prezentatorul Danny Baker a fost concediat dupa ce a publicat pe contul sau de Twitter o fotografie prin care il compara pe bebelusul ducilor Meghan si Harry de Sussex, care s-a nascut luni dimineata, cu un cimpanzeu.

Fotografia vintage prezenta un cuplu, tinand de maini un cimpanzeu imbracat in haine, pe scarile unei cladiri. Imaginea era insotita de textul „Bebelusul regal paraseste spitalul”.

„Tocmai am fost concendiat de la @bbc5live”, a scris ulterior Baker pe Twitter.

Jonathan Wall, directorul editorial al BBC 5 Live a comunicat prin intermediul unui e-mail trimis intregii redactii ca „Danny a facut o greseala serioasa pe social media”. „Actiunea lui incalca valorile dupa care noi ne ghidam la postul de radio”, continua e-mailul, potrivit mirror.co.uk.loading...

Adauga un comentariu