Sport

BOMBA ANULUI in fotbalul mondial! Jose Mourinho, inapoi la Real Madrid?

Publicat: 11 dec. 2015

Jose Mourinho ar putea reveni la Real Madrid în vara, Florentin Perez considerându-l pe portughez singurul tehnician capabil sa opreasca suprematia Barcelonei.

Zilele lui Rafa Benitez la cârma gruparii de pe Bernabeu par numarate, dupa esecul în fata lui Neymar&Co toata lumea vorbind despre demiterea ibericului. Între timp lucrurile s-au mai calmat, însa putini îsi imagineaza ca fostul tehnician al lui Liverpool, Inter sau Napoli va continua si din sezonul viitor.

Potrivit The Sun, board-ul lui Real poarta deja negocieri cu Jose Mourinho pentru o revenire spectaculoasa a acestuia în capitala Spaniei. Actualul tehnician al lui Chelsea este singurul care a reusit sa câstige un titlu cu gruparea blanco în ultimii 7 ani si, desi a avut o relatie rece cu vestiarul pe finalul mandatului (în special cu Iker Casillas, transferat între timp la Porto), este considerat de Florentino Perez drept cartea câstigatoare.

„Specialul” are la rândul sau o situatie complicata la Chelsea, unde se vorbeste saptamânal de iminenta demiterii sale. Echipa ocupa locul 14 dupa 15 etape, cu doar 15 puncte acumulate, cel mai slab start al unei campioane de când campionatul englez poarta titulatura de Premier League. S-a vorbit despre un ultimatum dat de Abramovich la meciul cu Porto, în caz de necalificare în optimile Ligii Mourinho urmând a fi demis. Pentru moment s-a salvat, însa este clar pentru toti ca multi din vestiarul „albastrilor” ar prefera o schimbare pe banca.

3 semifinale consecutive de Champions League a reusit Mourinho cu Real, cucerind pe plan intern 3 trofee: pe lânga titlul din 2012, a obtinut si Cupa Spaniei (2011), dar si Supercupa (2012).loading...

Adauga un comentariu