Sport

Bomba bombelor in Liga I! Steaua pregateste doua oferte SOC pentru Alibec si de Gnohere

Publicat: 07 sept. 2016
1

Antrenorul Stelei, Laurentiu Reghecampf, a vorbit despre noul transfer al ros-albastrilor, pustiul de 18 ani, Dennis Man, dar si despre intentiile ratate ale echipei sale de a-i transfera pe atacantii rivalelor.

„Man a venit la cea mai mare echipa din România, trebuie sa se acomodeze si sa joace cât mai bine. Vreti sa va spun ce a reusit antrenorul care sta în fata dumneavoastra? Nu am nicio presiune, eu trebuie doar sa îi antrenez. Sotia mea nu e antrenor la Steaua, nu are cum sa faca presiuni asupra mea. Man e un copil, a jucat bine în Liga a doua, dar e diferenta mare. Nu a jucat niciodata în Liga 1 sau meciuri internationale. Sper sa o faca cât de curând. Sper sa ne calificam în primavara europeana si sa aiba sansa sa joace în Europa”, a spus Reghe, într-o conferinta de presa.

Tehnicianul Stelei sustine ca Steaua ramâne interesata atât de transferul lui Alibec, cât si de cel al lui Gnohere.
„Am facut oferta pentru Alibec, nu s-a reusit. Vom vedea ce se va întâmpla la iarna. Oferta nu ne-a fost acceptata, din iarna nu mai e nevoie sa vorbim cu cei de la Dinamo, cu doar cu jucatorul. În primul rând trebuie sa fie de acord Dinamo, nu s-a discutat cu jucatorul. E strategia lui Dinamo, nu stiu de ce au refuzat oferta. Noi am jucat corect, am încercat sa facem o oferta si s-a încheiat. Acum nu ma mai intereseaza sa vorbesc de cei doi (Gnohere si Alibec- n.r.), sunt jucatorii altor echipe”, a mai spus Reghecampf.

Adauga un comentariu