National

Bomba care sta sa explodeze! Greva la metrou va avea loc

Publicat: 19 nov. 2018
1

Sindicatele de la metrou vor declansa greva miercuri 21 noiembrie, zilnic, intre orele 4:00 si 16:00, informeaza un comunicat al USLM, scrie Mediafax.

„Referitor la Comunicatul de presa Metrorex prin care opinia publica a fost informata ca „Tribunalul Bucuresti a declarat nelegala greva de avertisment”, va comunicam si alte cateva detalii privind decizia Tribunalului Bucuresti: „ … respinge cererea de incetare a continuarii actiunilor de greva intemeiate pe greva de avertisment ca prematur formulata”, precum si „ … respinge in rest actiunea (Metrorex) ca fiind neintemeiata”. In aceste conditii, conform adresei USLM nr. 324/16.11.2018, inregistrata la Metrorex sub nr. 3858/16.11.2018, miercuri 21.11.2018, la metrou va fi declansata greva propriu-zisa pe termen nelimitat, zilnic intre orele 4:00 – 16:00. In conformitate cu legea avem acest drept”, arata comunicatul sindicatului.

Lovitura dura incasata de angajatii de la Metrou! Greva este ilegala

Sindicalistii spun ca sunt dispusi in continuare la negocieri, „mai ales ca din informatiile difuzate in presa, chiar azi urmeaza a fi schimbata atat conducerea Ministerului cat si cea executiva, conditii in care suntem nevoiti sa asteptam intalnirea cu noile organe de conducere si apoi ne vom pronunta daca sau nu vom declansa greva propriu-zisa”, mai arata comunicatul.

Adauga un comentariu