Actualitate

BOMBA! Consiliul Concurentei ar putea investiga COTAR

Publicat: 05 mai 2019
1

Seful Consiliului Concurentei a declarat ca institutia are in derulare o investigatie privind o posibila incalcare a Legii concurentei de COTAR si membrii acesteia. Noile tehnologii din domeniul transportul de persoane in regim de taxi conduc la imbunatatirea calitatii vietii consumatorilor, dar nu trebuie sa duca la eliminarea formelor care deja isi desfasoara activitatea, iar cadrul legal trebuie sa corespunda noilor tehnologii, dar sa asigure reglementari cu efect echivalent cu transportul de persoane in regim de taxi, potrivit informatiilor transmise, la solicitarea News.ro, de presedintele Consiliului Concurentei, Bogdan Chiritoiu. El a mai spus ca Autoritatea are in derulare o investigatie privind o posibila incalcare a Legii concurentei de COTAR si membrii acesteia.

UBER reactioneaza la santajul taximetristilor: Multi dintre ei folosesc deja APLICATIA noastra

In ultimele luni, mai multe asociatii ale taximetristilor au protestat impotriva noului cadru de reglementare din domeniul transportului de persoane in regim de taxi, in contextul in care au acuzat patformele de ridesharing precum Clever si Uber ca ar functiona ilegal. Chiritoiu a subliniat, la solicitarea News.ro, ca transportul de persoane in regim de taxi este unul dintre sectoarele in care Consiliul Concurentei s-a implicat de-a lungul timpului, atat din punct de vedere al comportamentului jucatorilor din piata, cat si al reglementarilor in domeniu.

Comentarii
  • Noua generatie de taximetristi, niste baieti de bine, nu prea spalati, cu niste burti proeminente(desi au in jur de 30 de ani), cu tricouri mulate si transpirate si in slapi, vara, ca sa aiba pasagerii un ambient cat mai placut si vizual si olfactiv. Am uitat de „rasarita” sparta intre dintii cariati. Sa tot mergi cu taxiul.

Adauga un comentariu