Sport

BOMBA! CSM Bucuresti poate castiga Liga Campionilor

Publicat: 07 dec. 2015
1

CSM Bucuresti are asteptari mari de la actuala editie a Ligii Campionilor. Calificata pe locul secund în a doua grupa principala, detinatoarea titlului din România porneste cu cinci puncte si nu ia în calcul ratarea prezentei în Final Four. Handbalistele antrenate de Kim Rasmussen debuteaza, în noua faza a competitiei, cu reprezentanta Macedoniei, HC Vardar.

„Este un an în care sunt multe echipe bune, nu cred ca este o echipa care se ridica peste toate celelalte si este 100% câstigatoarea Ligii Campionilor. Sunt convinsa ca suntem una dintre echipele care se bat la titlu, cu sanse reale”, a spus Varzaru.

Chiar daca, în grupele principale, HCM Baia Mare ia startul fara niciun punct, Cristina Varzaru este încrezatoare si în sansele vicecampioanei de a produce surpriza. „Eu cred ca grupa cealalta principala este mai accesibila, de aceea, chiar daca Baia Mare pleaca cu zero puncte, eu sunt convinsa ca ele o sa adune pâna la final foarte multe puncte”, a spus Varzaru.

Handbalista nici nu se gândeste la un duel cu maramuresencele în Liga Campionilor. „Eu nu vreau sa pic cu Baia Mare, în rest as vrea sa pic cu oricine. Nu pentru ca mi-ar fi frica de Baia Mare, ci pentru ca ar fi pacat ca o echipa din România sa fie eliminata de o alta echipa din România”, a mai spus Varzaru. CSM Bucuresti este în grupa cu ultimele doua câstigatoare ale Ligii Campionilor, Buducnost si Gyor.

Adauga un comentariu