Sport

BOMBA! Dan Alexa nu mai este dorit pe banca tehnica a Rapidului

Publicat: 09 iun. 2016
1

Dan Alexa a reusit sa readuca Rapidul pe prima scena a fotbalului românesc, dupa un sezon în liga secunda. Aceasta promovare a fost a doua consecutiva izbutita de antrenorul în vârsta de 36 de ani, dupa cea din sezonul precedent reusita cu Timisoara.
Desi Valerii Moraru i-a promis ca i se va prelungi contractul pentru a putea antrena pe Rapid si în Liga 1, Dan Alexa nu a primit pâna în acest moment nicio propunere din partea finantatorului giulestenilor. Antrenorul trebuia sa primeasca, luni, 6 iunie, propunerea de prelungire din partea conducerii, însa acest lucru nu s-a întâmplat.

Dan Alexa nu este singurul de la Rapid fara contract în acest moment, în aceeasi situatie cu antrenorul se afla si Dinu Gheorghe, caruia i-a expirat întelegerea cu giulestenii. Conform surselor Digi Sport, cei doi au încercat sa ia legatura cu finantatorul echipei, Valerii Moraru, pentru a-si rezolva situatia si stabili un plan pentru sezonul viitor, fara succes însa.

Rapid a revenit în Liga 1, iar promovarea pe prima scena va aduce în conturile clubului peste un milion de euro din drepturile de televizare, însa ultimele vesti din Giulesti nu sunt deloc linistitoare pentru suflarea alb-visinie. Jucatorii înca au restante de câteva luni la salarii si la prime, iar neîntelegerile de la nivelul conducerii amâna platile.

Adauga un comentariu