Sport

BOMBA! Dan Petrescu preia o noua echipa

Publicat: 08 ian. 2015
1

Dan Petrescu va reveni pe banca unei echipe dupa o pauza de nici doua luni, dupa ce a fost dat afara de seicii care conduc clubul Al Arabi din Qatar. Nicolae Parnau, impresarul lui Dan Petrescu, a anuntat ca acesta va prelua o noua echipa in cel mult doua saptamani.

„In acest moment, Dan Petrescu ia in calcul ofertele pe care le-a primit din Anglia, Italia si Rusia. Totul se va decide in cel mult doua saptamani, pentru ca Dan sa aiba timp sa lucreze cu echipa inaintea returului”, a declarat Parnau. Totodata, Parnau a mentionat ca Petrescu nu are o oferta de la Anji, asa cum s-a vehiculat. Dan Petrescu este fara angajament de la inceputul lunii decembrie, dupa ce a fost dat afara de Al-Arabi (Qatar).

Potrivit presei arabe, Dan Petrescu a fost convins cu greu de seici sa accepte rezilierea contractului. In cele din urma, un cec in valoare de 2 milioane de dolari l-a determinat pe Petrescu sa plece din Qatar. Dan Petrescu a disputat 11 meciuri pe banca lui Al-Arabi, avand trei victorii, cinci remize si trei infrangeri. Salariul lui Dan Petrescu la Al-Arabi era de 3,7 milioane de dolari pe sezon.

Adauga un comentariu