Actualitate

BOMBA! Denisa Nechifor si Adrian Cristea formeaza din nou o familie! Iata dovada

Publicat: 28 iun. 2016

Denisa Nechifor este cunoscuta in peisajul monden din Romania pentru relatia pe care a avut-o cu Adrian Cristea, caruia i-a daruit o fetita superba, pe Rania, iar acum a reusit sa-si reuneasca familia.

A trecut prin momente delicate, dar nicio clipa nu a renuntat. Denisa Nechifor este o mama fericita, intrucat dupa ani de zile in care si-a crescut fiica singura, ea a reusit sa-l responsabilizeze pe Adrian, care petrece tot mai mult timp in compania fiicei sale.

"Cred ca Adrian a inteles ce voiam eu inca de la inceput. Am ajuns sa construim impreuna pentru viitorul ei. Stie acum ca fetita e cea mai importanta. Este un copil special, un copil bun, un copil care atunci cand am discutii cu tatal ei, pentru ca noi ne ferim ea spune: "Eu nu ma bag". Am luptat cu multe prejudecati. Cred ca cinci ani mi-a luat ca sa demonstrez ca sunt o fiinta, ca am creierul meu, sunt independenta. Am demonstrat ca nu sunt asa cum credeau unii " o alta femeie care a facut un copil cu un fotbalist." Nu e simplu sa fii singura sau sa cresti un copil singura, dar sunt fericita cand vad ca e fericita.", a spus ea la "Rai da buni"

Mai mult de atat, ea a facut publice niste imagini de la atelierul de pictura, acolo unde merge impreuna cu Adrian si fiica lor, care se bucura din plin sa aiba niste parinti separati, dar care se respecta enorm.

Denisa Nechifor a fost iubita lui Adrian Cristea, cu care are o fetita, pe nume Rania. Cei doi au grija impreuna de cea mica, iar acum cativa ani, s-a speculat ca Denisa a fost cuplata si cu Catalin Botezatu.

Citește și:


loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit