Actualitate

BOMBA! Dezvaluiri INCREDIBILE despre abuzurile unui comisar de politie. Oamenii s-au plans si la DNA – FOTO

Publicat: 31 mai 2016

@ Despre modul dubios in care acest comisar isi face anchetele penale, cotidianul BUNå ZIUA IASI a relatat in mai multe randuri @ Zilele trecute, acest comisar l-a amendat tocmai pe cel care alertase dispeceratul de urgenta la numarul 112 dupa ce a constatat ca se comite o infractiune @ Asta in conditiile in care, cel care sunase la Politie era cu un prieten, care poate confirma ca intr-adevar in comuna se incalca Legea

Poate ca se vor invrednici si institutiile competente in domeniu si vor face cu adevarat verificari ale activitatii acestui comisar de politie. Asta deoarece, in ultima perioada, reclamatiile formulate de cetateni cu privire la abuzurile comisarului Vasile Antohi tind sa se inmulteasca. Un eveniment care pune din nou sub semnul intrebarii corectitudinea acestui ofiter de politie, s-a consumat pe data de 22.05.2016, in comuna Ruginoasa. In ziua respectiva, in jurul orei 13:00, Ion Petraru, candidat independent la fotoliul de primar, a alertat dispeceratul de urgenta al politiei la numarul 112, dupa ce a vazut ca unul dintre ceilalti pretendenti la fotoliul de primar si alti oameni din echipa sa de campanie imparteau bauturi alcoolice unor cetateni din comuna.

„Evenimentul s-a petrecut intr-un bar. Era o adunare electorala, iar domnul Ion Murarescu, candidat la functia de primar, impreuna cu consilierii sai, imparteau bauturi alcoolice la toti cei prezenti. Deoarece sunt si eu inscris in cursa electorala, stiu ca in acest fel se inclca Legea si de aceea am sunat la 112”, a povestit Ion Petraru.

Citeste si: Legaturi intre politisti si batausi? Parintii unui copil macelarit de golani isi cauta dreptatea

Aceasta a adaugat ca, la scurt timp dupa ce a sunat la 112, in comuna a aparut un echipaj de politie, coordonat de comisarul Vasile Antohi. Numai ca, respectivul echipaj de politie nu s-a dus direct la crasma pentru a-i suprinde „in flagrant” pe cei care imparteau bauturi alcoolice. „Domnul comisar Vasile Antohi s-a invartit o perioada de timp prin localitate, dupa care s-a prezentat la locul cu pricina, unde a constatat ca cele reclamate de mine nu se confirma, motiv pentru care m-a amendat. Vreau sa mentionez ca, in trecut, am mai sesizat si alte abuzuri ale comisarului Antohi. Am facut inclusiv plangere la DNA”, a adaugat Ion Petraru.

In momentul in care a vazut ca Murarescu imparte bauturi alcoolice, Ion Petraru era insotit de Gabriel Cojocariu. „Si eu am vazut ca cei de la UNPR, partid pe listele caruia candideaza Murarescu, impart bauturi alcoolice. Eram langa domnul Petraru cand a sunat la 112. Domnul Antohi s-a plimbat intentionat aiurea prin comuna, pentru ca cei de la UNPR sa fuga de la bar si sa nu-i prinda”, a povestit Cojocariu.

Vasile Antohi l-a amendat cu 500 lei pe Ion Petraru, deoarece a apelat abuziv numarul nr. de urgenta 112. Culmea, pe procesul verbal de contraventie, semneaza la rubrica rezervata „martorului” unul dintre membrii echipei UNPR din Ruginoasa, adica unul dintre cei reclamati de Ion Petraru. Numele martorului este Vasile Turcanu.

Nu i-a gasit nici acum pe batausii copilasului. Are legaturi cu golanii?

Modul dubios in care acest comisar de politie isi realizeaza anchetele penale a mai fost prezentat in paginile cotidianului BUNå ZIUA IASI, ori de cate ori s-a scris despre cazul lui Bogdan Nichitean, baiatul in varsta de 14 ani batut cu batele si cu picioarele de o gasca de golani din Siretel. Fiul unor tarani saraci din comuna Siretel, Nichitean a fost pur si simplu macelarit si a ajuns la spital mai mult mort decat viu. A fost salvat la limita de medicii de la Spitalul Sfanta Maria, care l-au operat de urgenta.

Avea splina rupta si multiple fracturi in zona toracica si la picioare. Evenimentul s-a petrecut in ianuarie 2014, iar de investigarea acestui caz s-a ocupat comisarul Vasile Antohi. Au trecut doi ani si jumatate, iar Antohi nu a reusit sa-i gaseasca pe agresori. De altfel, tatal baiatului, Viorel Pascu, banuia inca din primele saptamani de ancheta ca totul se va musamaliza. Comisarul Antohi ii tot sugera sa-si retraga plangerea si ii spunea ca ancheta este extrem de dificila si ca agresorii sunt greu de identificat. Dar, barbatul a aflat ca unii dintre agresori sunt fii ai unor potentati din comuna, cu care Antohi ar fi in relatii de prietenie. Unul dintre acestia, Ionel Zmeu, s-a deconspirat in momentul in care a fost la Spitalul Sfanta Maria, sa se intereseze daca baiatul nu a murit, asta in timp ce Bogdan se afla pe masa de operatie.

„Eu nu am incredere in modul in care domnul Antohi a condus aceasta ancheta. De multe ori mi-a spus ca  nu-i poate identifica pe agresori, ca ar fi bine sa o las mai moale. Cui sa ma mai adresez? Nu stiu cui sa ma mai plang. Nu ni se face dreptate”, a spus Viorel Pascu.
Sefii Politiei Pascani nu au raspuns apelurilor telefonice ale jurnalistilor cotidianului BUNå ZIUA IASI, care incercau in acest fel sa obtina un punct de vedere.

Comentarii
Adauga un comentariu