National

BOMBA! Dovada ca Sova si Gorghiu au fost implicati in acelasi dosar in care se cere arestarea senatorului PSD

Publicat: 25 mart. 2015

Senatorul Dan Sova a invocat in plenul Senatului numele sefului PNL, deputatul Alina Gorghiu in speta in care este acuzat de DNA de fapte de coruptie. El sustine ca Casa de avocatura SCA Gorghiu, Pop si asociatii a reprezentat in acelasi dosar in care este acuzat el societatea cu capital de stat SC Electrica SA, in timp ce el reprezenta o alta societate de stat CE Turceni.

Acelasi dosar, aceeasi instanta, aceeasi data si acelasi obiect – reprezentare. Mai mult… la pagina 11 din Dosarul trimis Senatului Romaniei procurorii DNA fac referire la ambele contracte, conform stiripesurse.ro

SCA Gorghiu, Pop si asociatii, SC Electrica SA, Tribunalul Bucuresti Sectia IV comerciala, Dosar 33145/3/2007 din din 05.11.2007:

SCA Sova si asociatii,  CE Turceni, Tribunalul Bucuresti Sectia IV comerciala, Dosar 33145/3/2007 din 05.11.2007:

”O sa va spun cu toata responsabilitatea. A fost vorba de trei contracte, in 2 dintre ele Rovinariul si Turceniul erau actionate in judecata de societatea de Inchidere a minelor. Riscul era atunci de a se inchide Rovinariul si Turceniul si pierderea a multor mii de locuri de munca.

Nu am participat la aceasta actiune, dar colegii din societatea la care eram si eu asociat au repurtat un succes care se vede si azi.

Seful AVAS la momentul respectiv era domnul Teodor Atanasiu. Cred ca domnul senator Atanasiu va poate confirma ca nimic din ce a fost acolo nu a avut vreo umbra de ilegalitate.

Electrica era prezentata de firma de avocatura a doamnei Alina Gorghiu (…) Imi este foarte greu sa cred ca nu stie foarte bine ca in respectiva tranzactie intre Turceni si Electrica nu a fost nimic ilegal.

Comentarii
  • 2hoti si tupeisti fara margini.Amandoi ar trebui sa-si dea demisia.Dar de unde onoare la acesti nesimtiti,mai ales la Alina Gorghiu care are tupeul sa vorbeasca despre Sova,de parca ea nu era in aceeasi situatie.Oare cati nesimtiti or mai fi prin parlament?

Adauga un comentariu