Magazin

BOMBA! El este motivul ascuns pentru care sotia a divortat de Mihai Albu! Totul despre amantul milionar

Publicat: 24 ian. 2014
1

La sfarsitul lui februarie 2013, si-au anuntat divortul, marturisind ca nu se mai inteleg, dar ca inca se iubesc! Intre timp, creatorul de incaltaminte Mihai Albu si sotia lui au incercat sa-si salveze casnicia. Au trait insa intr-o mare minciuna!

Cu toate ca, de la divort incoace, au petrecut impreuna atat Pastele din 2013, cat si ultimul Craciun, cei doi si-au compromis defintiv sansele de a mai fi o familie alaturi de fetita lor, Mikaela (4 ani).

Citeste si: AFIRMATIA SURPRINZATOARE pe care o face Iulia despre Mihai Albu

Cancan.ro dezvaluie adevaratul motiv pentru care sotii Albu au decis in urma cu un an sa puna punct mariajului lor, dar si de ce tentativa de impacare a esuat. Ambii soti au ascuns pana acum faptul ca mama adoptiva a gainii „Loulou” a avut, in paralel cu mariajul ei, o relatie cu un influent om de afaceri, care, de dragul ei, ar fi renuntat la propria casnicie.

Afaceristul machedon Constantin Hagivreta, cunoscut printre apropiati sub numele de „Kostas”(asa cum il alinta si doamna „Loulou”), i-a intrat la inima sotiei lui Mihai Albu, in toamna lui 2012.

Citeste si: Ce necazuri are Iulia Albu din cauza divortului!

Adauga un comentariu