Magazin

BOMBA in cazul Madalina Manole: PROBA care il scoate pe Petru Mircea din culpa!?

Publicat: 20 oct. 2016
1

La sase ani de la moartea dramatica a Madalinei Manole, ies la iveala dovezi-bomba despre viata cantaretei! Artista obisnuia sa apeleze la vrajitoare inca din anii ’90, pe vremea cand visa la un mariaj alaturi de compozitorul Serban Georgescu. De altfel, Petru Mircea, vaduvul Madalinei Manole, a dezvaluit ca sotia lui obisnuia de mai multi ani sa apeleze la astfel de persoane, crezand ca este tinta unor farmece.

Manuscrisul pe care il publicam provine dintr-o agenda a Madalinei Manole, ajunsa din intamplare la un admirator. Insemnarea Madalinei Manole dateaza din anul 1990, cand artista incepuse o relatie discreta cu regretatul compozitor Serban Georgescu, mai mare decat ea cu 17 ani. Potrivit celor scrise de Madalina Manole in agenda, probabil in timpul sau dupa o vizita la vrajitoare, era urmarita de o femeie care nu voia sa o lase sa se marite cu Serban Georgescu.

Iata continutul integral al mesajului scris de Madalina Manole:

„dar de bani, de purtare
la drum de zi bucurii,
la drum de seara – cearta (le dau la spate)
casatorie impiedicata,
cineva stie de dragostea noastra,
ne urmaresc 2 persoane care se sfatuiesc, (farmece)
la drum de zi – mari bucurii,
un barbat care se gandeste la mine, necasatorit, noroc si bucurii in viata, cu limpezirea farmecelor, ma intalnesc la drum cu una din femei (singura sunt si ma cert tare) (daca l-a durut capul sau stare de moleseala) – de la una din femei, aud de o moarte sau boala – femeie blonda, femeie batrana care intra in casa cand ne e lumea mai draga (poate e in legatura cu femeile, discutii la Serban serviciu, pana la urma casatorie) femeia care se tine dupa mine stie tot ce fac”.

In aceeasi agenda datata 1990, exista mai multe insemnari pe calendar cu privire la evenimentele la care Madalina Manole trebuia sa cante.

Adauga un comentariu