Sport

BOMBA in Liga I! Marius Sumudica pleaca de la Astra?

Publicat: 22 oct. 2015

Problemele financiare de la Astra îl pot face pe Marius Sumudica sa plece de la clubul giurgiuvean. Liderul Ligii 1 are probleme mari, jucatorii primind un singur salariu în acest sezon, iar banii de deplasari lipsesc, antrenorul fiind nevoit sa suporte din buzunarul sau cheltuielile cu drumul la meciul cu ASA Targu Mures, de maine, de la ora 20:30.

Citeste si: Astra este lider in Liga 1, dar Marius Sumudica anunta APOCALIPSA

Sumi este dorit în Cipru, la AEL Limassol, de sase ori campioana în campionatul din Insula Afroditei. AEL a pierdut meciul cu rivala APOEL din etapa trecuta, cu 6-0, ceea ce a dus la demiterea antrenorului Christakis Christoforou. Sumudica este acum principalul favorit pentru a prelua echipa de pe locul 10, cu doar 7 puncte dupa 7 etape. Cipriotii vor sa anunte cel mai târziu duminica numele noului antrenor, în acest sens cerându-i lui Marius Sumudica sa se decida rapid daca vrea sa preia echipa sau nu.

Citeste si: Sanctiuni SOC in fotbalul romanesc! Sapte echipe depunctate de Comisia de Licentiere

Presa cipriota sustine ca mai multi tehnicieni straini si-au declarat disponibilitatea de a o prelua pe AEL, dar ca sefii echipei din Limassol îl vor neaparat pe Sumudica. Abia în cazul în care românul va respinge oferta, se vor orienta spre alte nume. Cipriotii mizeaza pe faptul ca problemele financiare ale giurgiuvenilor îl vor determina pe Sumi sa aleaga oferta superioara din punct de vedere financiar.
Presedintele lui AEL, Andreas Sofocleous, l-a însarcinat pentru a conduce echipa etapa viitoare, cu Aris, pe antrenorul echipei de tineret, Christos Pantelis. În cazul în care Sumudica va refuza sa se alature proiectului cipriotilor, Sofocleous vrea tot un antrenor strain.loading...

Adauga un comentariu