Cancan ultimă oră

Bombă în showbiz! S-au împăcat la 20 de ani de la divorț

Publicat: 08 apr. 2020

Cei doi foști iubiți s-au reunit în această perioadă, după cum a confirmat o sursă pentru People. Aceștia au pozat împreună iar fotografia a fost postată de fiica lor, Tallulah Willis. Ei au ales pentru ocazie pijamale asortate. Moore își bucură fanii cu fel de fel de poze alături de familie în aceste vremuri, cum ar fi fotografii ce o înfățișează alături de cele trei fiice. „Carantină…lucrăm la un proiect de familie.”, a scris ea.

Mândră tare de copiii săi, ea a dezvăluit un video în timp ce fiicele sale cântau împreună, dezvăluind talentele ascunse ale acestora. Moore și Willis au fost căsătoriți din 1987, însă în 2000 au divorțat. „Este amuzant să spun că sunt foarte mândră de divorțul meu.”, a scris ea în cartea ce îi prezintă memoriile.

„Cred că lui Bruce îi era frică la început că o să fac despărțirea dificilă, că o să fiu furioasă și nu o să îi dau voie să își vadă copiii. Nu a fost ușor la început, însă am reușit să transformăm inima relației noastre într-un mediu plăcut pentru fetele pe care le avem împreună pentru a crește cu ambii părinți. Ne-am înțeles mai bine după divorț.”, a continuat actrița.

De la separarea lor, cei doi au rămas prieteni. Willis s-a căsătorit cu Emma Heming Willis, iar cei doi au împreună două fetițe, Mabel Ray, 8 ani și Evelyn Penn, 5 ani.
Adauga un comentariu