Cancan ultimă oră

Bombă în showbiz. Imagini hot cu soția unui îndrăgit artist. Nimeni nu știa cu ce se ocupă

Publicat: 17 aug. 2020
Imagini compromițătoare cu soția unui îndrăgit artist

Avem imaginile care pun într-o lumină cu totul nouă mariajul dintre Nadir Tamuz și Georgiana, mama copiilor săi! Pe o pagină de filme destinate adulților, soția artistului ar fi încărcat mai multe clipuri video cu ea, în ipostaze cum numai în filmele de specialitate poți vedea.

Soția lui Nadir, videochat fără inhibiții!

Unul dintre clipurile încărcate de soția lui Nadir pe site-ul respectiv a fost postat acum doi ani și a adunat peste 8.000 de vizualizări, dar și numeroase like-uri din partea utilizatorilor. În filmulețul cu pricina, Georgiana apare în fața camerei îmbrăcată într-un body de culoare kaki, pe care îl dă jos extrem de finuț și în cel mai sexy mod cu putință.

La un moment dat, soția lui Nadir se așază pe canapea și începe să se mângâie lasciv, iar mai apoi să folosească un dispozitiv… special, preț de câteva minute.

Ceea ce atrage atenția este faptul că Georgiana nu pare deloc timidă în fața camerei și se vede că ar avea ceva experiență în… domeniu!

Nadir și Georgiana au împreună doi copii

Nadir și Georgiana sunt împreună de câțiva ani și au împreună doi copii, un băiețel și o fetiță. În urmă cu ceva timp, atunci când a aflat că urmează să devină tată pentru a doua oară, Nadir a făcut declarații emoționante despre marele moment din viața lui, dar și despre femeia pe care o iubește. Coincidența face ca tocmai în urmă cu doi ani să se afle că Georgiana este din nou însărcinată.

„Devii mai responsabil, abia aștepți să ajungi acasă să vezi copilașul. Mergeam pe ici pe colo. Da, îi mai schimb și scutecele. Și eu o să am băiețel. Da, aștept un băiețel”, spunea, la momentul respectiv, Nadir.

Mai mult, Nadir mărturisea, în urmă cu doi ani, că are planuri de nuntă cu Georgiana și o lăuda pe brunetă pentru faptul că mereu i-a stat alături, mai ales în perioadele în care aveau o situație materială mai proastă.

„Din cântat îmi fac bani de pâine. N-am avut destui bani, dar vreau să îmi fac casă beton. Mi-a fost alături familia, cu asta te alegi. Nu am nici o așteptare de la nimeni, mama copilului mi-a fost alături. Alt gen de femeie pleacă când dai de greu.

Mă întreabă toată lumea când mă căsătoresc, mai zice și ea.

Probabil că orice femeie își dorește, toate se visează în rochii de mireasă. Nasol cu rochiile că am văzut că sunt câteva mii (de euro n.r). Nu exclud momentul ăsta, dar nici nu îl includ. Am emoții pentru al doilea copil, mai ales că e și băiețel. Sunt foarte fericit și mă simt bine și fizic, și psihic”, spunea Nadir, la un post de televiziune.

Nadir a devenit tată pentru prima oară, în 2016, atunci când a venit pe lume primul membru al familiei, o fetiță.

„Am devenit tată, nu știu cum, s-a întâmplat. Are 50 de cm, o să fie o lungană, mănâncă mult, ca tatăl ei, merg să o vizitez. Încă nu realizez”, spunea Nadir, la momentul respectiv.

Să fi știut, oare, artistul de activitatea soției sau, pur și simplu, nici în ziua de azi să fi avut habar despre aceste preocupări?!…

Adauga un comentariu