Magazin

BOMBA in SHOWBIZ-ul romanesc: doua VEDETE ale Kanal D au fost CONCEDIATE

Publicat: 21 aug. 2014
1

Mutare-soc pe piata media cu cateva zile inaintea prezentarii grilelor de toamna. Doua vedete Kanal D au fost anuntate ca nu se vor mai afla la carma emisiunii pe care o prezentau. Este vorba despre gazdele emisiunii „Draga mea prietena”. Informatia a fost confirmata, pentru ziarulring.ro, de catre una dintre ele.

Cristina Cioran a certificat decizia celor de la Kanal D, dar nu exclude ca pe viitor sa existe un alt format in care sa fie implicata.

Citeste si Cristina Cioran a dezvaluit ca este BOLNAVA. „Trebuie sa fac o marturisire”

„Da, este adevarat! Am fost anuntate ca se vor schimba prezentatorii emisiunii Draga mea prietena >>. Cu noi nu stim ce se va intampla. Nu este nimic sigur, nu este nimic sigur in meseria asta! Nu ni s-a reprosat nimic. E o decizie de management. Poate ca vor sa schimbe linia emisiunii, sa mearga mai mult pe monden… Contractul nostru cu ei s-a incheiat.

Citeste si BAT CLOPOTELE DE NUNTA pentru Cristina Cioran?

Avem niste promisiuni, dar nu pot sa vorbesc mai mult. Am mai avut propuneri si din alte parti, dar pe unele le-am refuzat si am ales sa raman la Kanal D. Poate ni se pregateste ceva, nu stiu! Eu am colaborat foarte bine cu Kanal D si m-au tratat intotdeauna extraordinar de frumos. Nu as avea ce sa le reprosez. Deciziile luate sunt niste decizii de management, de business, si eu le inteleg”, a declarat Cristina Cioran pentru ziarulring.ro.

Citeste si Cristina Cioran a descoperit CHEIA FERICIRII

Cristina Cioran si Paula Chirila au inlocuit-o pe Gabriela Cristea la emisiunea „Draga mea prietena”, in septembrie 2012.

Comentarii
Adauga un comentariu