Sport

BOMBA! Jakob Vestergaard, aproape de revenirea la CSM Bucuresti

Publicat: 11 mai 2016
1

CSM Bucuresti are sanse mici de a-si pastra antrenorul care a adus în România prima Liga a Campionilor din ultimii 52 de ani, dupa finala incredibila cu Gyor, decisa dupa loviturile de departajare.
Danezul Kim Rasmussen pare mai degraba tentat sa dea curs ofertei de la nationala Ungariei, în detrimentul ramânerii la noua campioana a Europei.

Federatia de la Budapesta nu-i mai permite sa antreneze în paralel si o echipa de club, iar Rasmussen nu a uitat criticile care i-au fost aduse de fostul presedinte al clubului din Capitala, Constantin Caliman.
Prima varianta pentru înlocuirea lui Rasmussen a fost selectionerul nationalei feminine a Spaniei, Jorge Duenas, care a refuzat însa oferta CSM-ului.

În aceste conditii, favorit sa preia câstigatoarea Ligii Campionilor este tot un danez. Jakob Vestergaard si-a reziliat contractul cu nationala Germaniei, dupa ratarea calificarii la Jocurile Olimpice de la Rio, si e gata sa revina în România.

Vestergaard a dus-o pe Oltchim Râmnicu Vâlcea pâna în semifinalele Ligii Campionilor în ultimul sezon din istoria clubului, 2012-2013, si a revenit în tara noastra în 2014. A fost directorul tehnic al CSM Bucuresti între 2014 si 2015, când antrenorul clubului Primariei Capitalei era fostul secund al sau, Mette Klit. Antrenorul în vârsta de 41 de ani a cucerit doua Ligi ale Campionilor pe banca lui Viborg, în 2009 si 2010, si e liber de contract din martie, dupa plecarea de la nationala Germaniei.

Adauga un comentariu