Magazin

BOMBA! McDonald’s Romania tocmai a facut acest ANUNT!

Publicat: 24 sept. 2014
1

McDonald’s are planuri mari in Romania: vrea sa-si dubleze numarul de cafenele pana la sfarsitul anului viitor si, in paralel, cauta terenuri pentru extinderea lantului de restaurante.

McDonald’s va deschide pana la finele anului patru cafenele McCafe, din care doua in Bucuresti si cate una la Ploiesti si Targu Mures, informeaza Mediafax.

Citeste si SOCANT. Preparate din CARNE DE OM intr-un celebru lant de restaurante

In ceea ce priveste planurile privind deschiderea de noi restaurante in Romania, oficialii McDonald’s Romania au mentionat ca in prezent compania cauta terenuri, iar investitiile vor avea loc in momentul in care vor fi gasite locatiile potrivite.

Citeste si Miza e desfiintarea McDonald’s! Un deceniu de razboi cu americanii la Iasi!

„Nu am deschis niciun restaurant nou in acest an, iar anul trecut am deschis doua. In schimb, am finalizat modernizarea a patru restaurante, iar procesul continua. Cautam terenuri pentru noi restaurante in Bucuresti si in marile orase, insa este destul de dificil sa gasim ceea ce ne trebuie, respectiv loturi de 2.500-3.000 de metri patrati in amplasamente foarte bune. Piata terenurilor este inca in asteptare”, a spus Daniel Boaje, directorul general al McDonald’s Romania.

Citeste si Iata cum arata barbatul care a mancat timp de 30 de ani, in fiecare zi, la McDonald’s. N-O SA-TI VINA SA CREZI!!! FOTO
Adauga un comentariu