Actualitate

Bomba! Paul Boisteanu nu mai demisioneaza din cadrul Consiliului Local Iasi

Publicat: 27 iul. 2018
1

In aceste momente, consilierul local Paul Boisteanu a revenit asupra deciziei de a demisiona din cadrul Consiliului Local al Municipiului Iasi. Consilierul local isi anuntate demisia cu o zi in urma.

Sedinta cu scantei la Consiliul Local. Se anunta dispute dure intre Executiv si alesii Iasului – LIVE VIDEO/FOTO

''Este o informatie, o tratam exact ca o informatie, despre un gest pe care il analizez si care prevede decizia mea din cadrul CL. Fara sa realizez o exarcebare, sa fac din mine un erou, sau un punct de reper. Au venit multe semnale ca nu este chiar o decizie unilaterala, trebuie sa am o discutie cu cei care si-au pus un capital de incredere in mine, si pe care sa ii reprezint. Am acceptat si am spus sa nu fac astazi acest pas. Este mai multe decat o decizie personala. Tin sa imi respect verticalitatea si cuvantul dat celor pe care ii reprezint. Cu acest lucru consider subiectul inchis, nu voi mai face niciun comentariu '' a afirmat Paul Boisteanu.

Comentarii
  • Boisteanu trebuia sa plece de mult timp din fruntea PSD Iasi. S-a integrat in acest partid ca nuca in perete – mai degraba a facut echipa cu acest Chirica, ajuns primar pe spatele PSD Iasi. N-a facut nimic, nu se pricepe sa faca ceva in politica – nu stiu in agricultura daca a facut ceva, daca nu cumva o fi si el mostenitorul functiei parintilor, ca asa pare mai mult – umbla nebarbierit, poate el crede ca asa pare mai destept si prost imbracat, cum sa reprezinte el PSD Iasi. Un neserios care nu se tine de cuvant dupa ce a declarat ca isi da demisia. Sa faca bine macar acum sa se tina de cuvant…ca Ostaficiuc spagaru abia asteapta sa ii ia locul.

  • Cred ca acest individ,numit și “ brelocul lui chirică” trebuia demult dat afară! Să fii de-acord cu înjurăturile lui chirică,e ceva demențial pentru un psd-ist! Sa plece naibii de tepos! La partid sa i se dea încredere lui Ostaficiuc și teposu dat aut ! Mai sunt vreo doua curve chiriciste ce trebuiesc mazilite: SURDU,CIUBOTARU,PINTILIE etc CARAMBA BĂIEȚI !

  • Pâi și-a dat seama parvenitu in politicâ câ dacâ iși dâ demisia nu mai poate șmenui nimic sub cupola de afcerist sau ce o mai fi reprezentat el –câ pe ieșeni nu poate sâ-i reprezinte–

Adauga un comentariu