National

BOMBA! Premierul PNL in asteptare, Catalin Predoiu, apare intr-o ancheta DNA

Publicat: 27 apr. 2015
1

Numele lui Catalin Predoiu apare intr-o ancheta DNA, potrivit Romania TV. Procurorii au deschis un dosar penal in baza sesizarii guvernului. DNA ancheteaza un posibil prejudiciu produs statului de Posta Romana de peste 6 milioane de lei. Totul s-a intamplat in urma unui litigiu comercial iar Posta a fost reprezentata de casa de avocatura a lui Catalin Predoiu.

Posta romana a fost obligata de Curtea de Arbitraj Comercial-Internationala a fost obligata sa plateasca 4,6 milioane de lei unei societati dupa ce a denuntat unilateral un contrat incheiat cu firma respectiva.

Citeste si Ponta, intrebare pentru Predoiu: 2.000 de oameni au fost dati afara din cauza lui, cum

Aceasta firma care a obtinut despagubiri de la Posta Romana a fost reprezentata la Curtea de Arbitraj de casa de avocatura a lui Catalin Predoiu.

In plus, unul dintre cei doi arbitri care au luat aceasta decizie este un apropiat al fostului ministru al Justitiei, Catalin Predoiu, iar celalalt este Florin Iordache, care a venit sa dea explicatii, in calitate de martor, in fata procurorilor DNA.

Potrivit unor surse judiciare, Florin Iordache ar fi audiat intr-un dosar referitor la Posta Romana. La iesirea din sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), Iordache a declarat ca a fost audiat in calitate de martor si ca a avut de facut cateva precizari.

Citeste si Alina Gorghiu, ACUZATA de contracte cu STATUL, Electrica si LEGATURI NECURATE cu Vlasov

„Am fost in calitate de martor. Au fost cateva precizari pe care le-am adus la cunostinta si cu asta, basta”, a afirmat Iordache. Intrebat daca au fost facute presiuni vreodata asupra sa, in legatura cu aceasta ancheta, Iordache a spus: „Nu”.
Adauga un comentariu