Sport

BOMBA! Radu Stefan risca sa fie prins dopat si a fost scos din echipa lui Lazio

Publicat: 03 oct. 2016
1

Lazio Roma, formatia lui Simone Inzaghi s-a impus la scor de neprezentare în fata friulanilor si a urcat pâna pe locul 4 în Serie A, la egalitate de puncte cu AS Roma, formatie aflata pe ultima treapta a podiumului. Desi fusese anuntat titular în defensiva lui Lazio, Radu Stefan nu a prins nici macar banca de rezerve, spre uimirea fanilor, iar motivul este unul surprinzator.

Fundasul român de banda stânga risca sa fie prins dopat în cazul în care era trimis pe teren de antrenorul Simone Inzaghi si în cele din urma nu a mai fost trecut pe foaia de joc. Totul din cauza unei…insecte. Cu câteva ore înainte de startul partidei, fundasul român de 29 de ani a fost întepat de o insecta si medicul lui Lazio i-a administrat o crema pe baza de cortizon, substanta aflata pe lista celor interzise.

Pentru ca între momentul în care a fost administrata crema si cel al fluierului de start nu era suficient timp ca substanta sa dispara si la fel si efectele ei, Inzaghi a decis ca Lukaku sa fie titularul postului de fundas stânga. În cazul în care era trimis pe teren si apoi testat pozitiv, Radu stefan ar fi riscat o suspendare de doi ani.

Adauga un comentariu