Actualitate

Bomba! Scandal monstru la piscina primarului! I-au declarat razboi pe fata si au lansat acuzatii grave – FOTO

Publicat: 12 aug. 2016

@ Scandal cat casa la Iasi, din cauza piscinei primarului @ Cativa localnici il acuza pe edil de furt si striga in gura mare ca fantanile sunt secate, iar el se scalda in tone de apa @ Pe fir au intrat si politistii, care au deschis un dosar penal @

Aproape ca nu trece luna in care primarul comunei Oteleni din Iasi sa nu fie implicat, mai cu voie, mai fara voie, intr-un scandal in care joaca rolul principal. Daca pana nu demult era acuzat ca a provocat un accident, ca a sarit la bataie si ca s-a luat la cearta cu consilierii locali, de aceasta data este acuzat de furt. De dimineata si pana seara, o mana de localnici stau cu ochii pe edil si pe activitatile sale. In urma cu ceva timp, sotia primarului a accesat fonduri europene si a ridicat o pensiune pe raza comunei Oteleni. In incinta pensiunii a fost construita si o piscina, iar dupa zicala „sa moara capra vecinului”, localnicii au inceput sa intre la banuieli.

S-au gandit ca o pensiune si o piscina la care pot avea acces tinerii din comuna nu este de nasul lor si au vrut sa vada de unde este adusa apa, cu cisterna. Astfel, localnicii s-au inarmat cu telefoane mobile si au plecat pe camp. Au gasit „izvorul” si cisterna langa si s-au apucat de sunat la politie. Oamenii legii s-au prezentat la fata locului, dar nu au facut mare lucru. „Am vazut cisterna carand apa si am mers sa vedem de unde este. Am sunat la politie si am anuntat ca se fura. Au venit politistii, au plecat, dar oamenii au continuat sa care apa la piscina primarului”, adeclarat Robert Benchea, localnic.

„M-am saturat! Am si eu familie”

Legat de toata aceasta situatie, primarul comunei Oteleni, Ciprian Aiojoaiei, spune ca nimic nu este adevarat. „M-am saturat! Sunt vreo trei prin comuna care nu fac altceva decat sa caute nod in papura. Cum as putea eu, ca primar, sa fur apa dintr-o conducta din sat? Sotia mea are o pensiune facuta prin fonduri europene. Are un contract cu ApaVital pentru a umple piscina. Am si eu familie, m-am saturat de toate prostiile care imi sunt puse in spate. Toata comuna este de partea mea, mai putin astia care stau in fiecare zi sa vada ce fac”, a declarat Ciprian Aiojoaiei, primarul comunei. Politistii fac insa cercetari.

„A fost inregistrata o sesizare. Politistii au intocmit un dosar penal pentru furt, iar cercetarile continua”, a declarat Andrei Popa, purtator de cuvant al IPJ Iasi. Si reprezentantii ApaVital cunosc situatia de la Oteleni si spus ca intre companie si sotia primarului, exista intr-adevar un contract pentru o cantitate de 100 de metri cubi.

„Exista un contract pentru o suta de metri cubi incheiat de ApaVital”, au precizat reprezentantii companiei. Cu toate ca situatia este destul de clara, cativa localnici nu sunt deloc multumiti si continua sa il acuze pe edil de fel de fel de nereguli. Ei bine si cum gura satului nu poate fi niciodata oprita, cu siguranta primarul comunei va mai fi pus in astfel de situatii. In perioada urmatoare, dosarul penal va fi cel mai probabil inchis.

Comentarii
  • Bai Robert du-te naibi cu toate idiotenile tale si veziti dracului de treaba ta ca sa saturat toata comuna de tine ,mutate naibi din sat idiotule

  • Apropo D-le Robert Benchea acum sunteti localnic nu mai sunteti consilier caci si asa sunteti un consilier de rahat la munca cu tine nu mai sta pe capul Primarului caci nu stii alteceva decat sa-l filmezi , mai lasa loc si la altii nu numai tu toata ziua BZI atata stii mai bine ai da banii la oamenii care tiau muncit sunt atatia sau ce tu te crezi cineva esti fix o p….. de ce nu chemai BZI cand aveai firma sa vada cum munceau oamenii an conditii mizere, sau ce sunteti papagalul satului mai vezati dracului de casa si familia ta nu mai umbla noaptea pe drumuri urmarind oamenii sa vezi ce fac

Adauga un comentariu