Actualitate

Bomba! Videochat-istele dintr-un cunoscut studio din Iasi, negre de suparare! Ar putea ramane fara job, din cauza facturilor neachitate la curent!

Publicat: 02 oct. 2019
1

@ O firma de videochat a fost chemata la bara de catre reprezentantii companiei E.ON Energie SA @ Din spusele reclamantilor reiese ca societatea ar avea facturi restante la plata @ Facturile ar fi fost emise la inceputul acestui an, atat pentru furnizarea energiei electrice, cat si pentru furnizarea de gaze naturale

Dosar hilar, pe rolul instantelor de judecata iesene! O cunoscuta firma de videochat risca sa se trezeasca fara energie electrica, pentru neplata unor facturi. Astfel, reprezentantii companiei E.ON Energie SA au chemat in judecata firma Vixen's SRL, din Iasi.

Reclamantii le cer magistratilor din cadrul Judecatoriei Iasi sa oblige societatea ieseana la plata unor facturi restante, atat la energie electrica, dar si la gaze naturale. Acum, urmeaza ca instanta de judecata sa stabileasca un prim termen al procesului, dupa care magistratii vor asculta ce au de spus ambele parti, pentru a putea lua o decizie in acest caz.

Vezi si: EXPLOZIV: O tanara sexy cere despagubiri de la o celebra firma de videochat din Iasi! Acuzatii grave de o parte si de alta! Patronul firmei este chemat si el la bara!

Alte litigii pentru afaceristul Bodea

Reclamantii au precizat in cererea adresata instantei iesene ca societatea comerciala Vixen's are incheiat un contract de furnizare a energiei electrice, dar si a gazelor naturale cu compania E.ON Energie SA.

Potrivit acestora, firma de videochat din Iasi ar avea facturi restante la plata, in valoare de 1.040 de lei. Cei de la E.ON sustin ca societatea ieseana are de achitat 734 de lei pe facturile la furnizarea gazelor naturale, facturi emise la inceputul acestui an, precum si suma de 306 lei la facturile pentru furnizarea energiei electrice. In plus, reclamantii le solicita magistratilor din cadrul Judecatoriei Iasi si plata unor dobanzi calculate la 13,6 lei, la facturile amintite. "SC E.ON Energie SA a emis si somatii de plata pentru facturile scadente pe data de 11 februarie 2019", au afirmat reprezentantii furnizorului de energie.

Contactat telefonic, Costin Bodea nu a comentat foarte mult pe marginea subiectului, sustinand doar ca furnizorul de energie nu ar fi verificat consumul, punand pe facturi niste sume "din burta" si ca, de fapt, obiectul de activitate al SC Vixen's SRL Iasi nu ar fi cel de videochat. Asta, in conditiile in care, potrivit informatiilor disponibile in mediul online, firma are ca link web site-ul vixenstudio, cu activitate in domeniul videochat-ului.

Amintim ca acesta nu este singurul caz in care firma afaceristului iesean Costin Bodea a fost chemata in judecata. In cadrul unui alt proces, o tanara a chemat in fata instantei societatea comerciala Vixen SRL, precum si pe administratorul ei, Costin Bodea, dar si alte doua persoane fizice. Tanara le cere acum magistratilor din cadrul Tribunalului Iasi sa oblige partile, in solidar, la plata sumei de 40.929 de lei (9.198 de euro – n.r.).

Totodata, tanara le cere magistratilor si sa dispuna rezolutiunea unui antecontract de vanzare-cumparare pentru un apartament de 46 de metri patrati ce urma sa fie amenajat in cadrul unui imobil ridicat in zona Moara de Vant.

Comentarii
Adauga un comentariu