Celebritati

Bonnie Tyler va reprezenta Marea Britanie la Eurovision 2013

Publicat: 08 mart. 2013
6

Cantareata galeza Bonnie Tyler va reprezenta Marea Britanie la editia din acest an a concursului Eurovision, informeaza contactmusic.com.

Cunoscuta artista, in varsta de 61 de ani, va interpreta piesa „Believe In Me”, compusa special pentru ea de muzicianul american Desmond Child si de compozitorii britanici Lauren Christy si Christopher Braide. Cantareata britanica, calificata direct in finala in calitate de reprezentanta a Marii Britanii, va evolua pe 18 mai, pe scena Eurovision 2013 in orasul Malmo din Suedia.

Potrivit BBC, Desmond Child a colaborat cu Bonny Tyler de multe ori in trecut si a compus o serie de cantece de succes pentru trupele rock americane Kiss si Bon Jovi. Totodata, el a compus doua dintre piesele de succes interpretate de Ricky Martin – „Livin’ La Vida Loca” si „She Bangs”.

Bonnie Tyler este una dintre cele mai cunoscute artiste pop care vor reprezenta Marea Britanie in concursul Eurovision. Anul trecut, veteranul Engelbert Humperdinck s-a clasat penultimul, pe locul al 25-lea, cu doar 12 puncte, iar in 2011, grupul Blue a reusit sa se claseze doar pe locul al 11-lea.

Adauga un comentariu