Fotbal intern

Borcea explica de ca a ramas la Dinamo

Publicat: 14 ian. 2012

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, a declarat, vineri, că a fost convins de preşedintele CA, Nicolae Badea, şi de administratorul delegat Cornel Dinu să nu renunţe la acţiunile pe care le are al gruparea „alb-roşie”, precizand totodată că nu va lăsa „echipa” la greu.
„Am avut o discuţie cu domnul Badea şi cu nea Cornel Dinu şi mi-au spus că le-am promis că o să plec atunci cand se va găsi o soluţie să fie bine pentru Dinamo. Din păcate, şi domnul Badea şi nea Cornel mi-au spus că nu suntem într-o situaţie foarte bună şi că e foarte greu să ducă la bun sfarşit obiectivul şi acest campionat în doi. Ne leagă multe momente plăcute, am avut multe bucurii. Au fost ani cand ne-am ocupat mai mult de Dinamo decat de propriile familii şi este păcat să lăsăm acum clubul într-un moment foarte greu. Poate la fel de greu ca în perioada ’95-’96, cand cerşeam un milion sau două pentru Dinamo. Au fost momente foate grele, mai ales în ultimii ani, cand eu şi domnul Badea am susţinut din punct de vedere financiar clubul şi ne-am dedicat de dimineaţa pană seara. Sunt un om de echipă şi nu las echipa la greu. Voi fi cu toate motoarele turate la maxim pentru a aduce suporterii la stadion şi pentru a munci cat mai mult. O să stau mai mult timp în Romania şi voi munci de dimineaţa pană seara. Trecem peste orice pentru binele lui Dinamo”, a declarat Borcea, la sfarşitul întalnirii pe care a avut-o cu Badea la sediul clubului.

Oficialul dinamovist
spune că era decis să se retragă şi că a fost influenţat să se răzgandească şi de către jucători şi suporteri: „Sincer, eram hotărat să las Dinamo pană la acea discuţie cu domnul Badea, dar eu eram mai mult prin America. M-au sunat toţi jucătorii şi le-am spus că indiferent de situaţie ei trebuie să fie concentraţi la joc. M-a sunat şi Ciobotariu. De acum înainte voi fi alături de echipă aşa cum am fost pană în 1998. Am avut trei ani în care am fost mai mult plecat. Le mulţumesc suporterilor care mi-au cerut să nu plec şi asta este consecinţa că am pornit dintre ei, că am fost apoi drector de marketing, că am parcurs toate etapele. In 12 ani să aduci 10 trofee la Dinamo nu a fost niciun conducător nici înainite de 1989… Mi-a fost dor de Romania, mi-a lipsit adrernalina, dar am avut nevoie şi de linişte”.loading...

Adauga un comentariu